Categorie: Dezvăluiri

oi 2 vestJurnaliștii APH au discutat cu experți în Drept care cunosc detalii din dosarele în care este implicat celebrul cioban din Ploiești, care are stâna plantată lângă Parcul Municipal Vest. Din dosarele în care Tudor Ardeleanu este implicat reiese că omul nu a respectat autorizația de construcție la propria casă, modificând amplasamentul prin mărirea amprentei la sol. Astfel, potrivit juriștilor, în momentul de față este imposibilă împrejmuirea drumului de exploatare care permite accesul la conductele aparținând Veolia Energie (fosta Dalkia Termo Prahova).

În temeiul titlului de proprietate nr. 1596/15.12.1993 s-a reconstituit dreptul de proprietate în favoarea Municipiului Ploieşti asupra unor terenuri în suprafaţă totală de 204,7530 ha din care 76,8005 ha în T 52 P 666.

Potrivit adreselor nr. 467/09. 10. 2008, 843/27.03.2007, procesului verbal de recepţie nr. 516/14.06. 2007, 1500465/29.01.2015, protocolului anexat acestuia, în urma verificărilor efectuate de către reprezentanţii autorităţilor locale s-a constatat că Ardeleanu a edificat construcţia situată în Ploieşti, str. Mărăşeşti, nr. 287, fără să respecte planurile care au stat la baza autorizaţiei de construcţie nr. 516/2003, modificând amplasamentul, forma constructivă a locuinţei prin mărirea amprentei la sol, fiind imposibilă împrejmuirea drumului de exploatare care permite accesul la conductele aparţinând SC Dalkia Termo Prahova SRL aflate în concesiunea acesteia din urmă, spun surse judiciare.

Ploieștiul se laudă cu o situație inedită: un cioban și-a trântit în anii 90 o stână de oi pe terenul de lângă Parcul Municipal Vest, chiar lângă acea lucrare amplă construită cu fonduri europene.

Ciobanul aflat pe teritoriul Ploieștiului realizează un record pe care numai o țară de lumea a treia l-ar fi putut atinge: stână în oraș! Omul sfidează autoritățile crescând peste o mie de oi în municipiul Ploiești, fără să fie deranjat, de ani de zile, de cei care trebuie să se ocupe cu aplicarea legii.

Ciobanul Ardeleanu este acuzat de vecini, dar și de constructorii care se ocupă cu amenajarea Parcului Municipal Vest, că este doar un factor perturbator. Câinii acestuia periclitează integritatea lucrătorilor Parcului, el însuși este un tip violent, cu mai multe dosare de amenințare și de vătămare. Mai mult de atât, după ce și-a plantat ditamai construcția pe terenul primăriei, omul este acuzat de către vecini că supune la presiuni lumea pentru a-i ceda toate terenurile din jur, prin metode la marginea legalității.

Sursa articol AICI

Ce spune ciobanul Ardeleanu

Soții Ardeleanu au declarat pentru colegii de la max-media.ro că scandalul s-a declanșat după ce un vecin i-a dat în judecată și a obținut o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă prin care granița proprietății lor a fost mutată peste un drum de exploatare, deși acesta reprezenta zona de protecție a magistralei care asigură agentul termic pentru Ploiești.

Back To Top