Categorie: Dezvăluiri

florin-petrache-696x392Cel puțin 2 miliarde de lei vechi a fost prejudiciul cauzat bugetului Primăriei Ploiești printr-o afacere ilegală! Autorii care au stat la baza formării acestei afaceri au fost Cristinel Toader, fostul șef al Poliției Locale Ploiești, Iulian Bădescu, fostul primar al municipiului, cât și un important director din primărie.

Este vorba despre afacerea ilegală cu panouri publicitare, afacere controlată de Cristinel Toader prin interpuși și bine protejată de Iulian Bădescu, apropiat al acestuia. Odată cu arestarea fostului edil, pe fir a intrat Florin Petrache, directorul Direcției de Gestiune Patrimoniu din cadrul primăriei, asigurându-i în continuare protecție lui Cristinel Toader.

Cristinel Toader, arestat de procurori într-un dosar DNA, a ocupat ultima sa funcție publică de șef al Poliției Locale Ploiești. Poliția Locală are în atribuții și controlarea acestor panouri publicitare, ca să vorbim pe înțelesul tuturor, control care s-a făcut cu mici abateri (gen 200 de panouri au funcționat neobservate), întrucât polițistul local Cristinel Toader nu avea nici cel mai mic interes să îi strice "jucăria" cu panourile afaceristului Cristinel Toader. Deci Toader avea în mână și pâinea și cuțitul acestei afaceri.

Material integral - ziarulincomod.ro

Back To Top