Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

Povestea merge mai departe. Cu primarul Bulete, nu vă gândiţi la  celebrul şlagăr! Acum două săptămâni povesteam despre un concetăţean al primarului Bulete care s-a trezit şi fără pământ, şi fără banii de pe arendă, dar şi fără posibilitatea de a-şi lucra terenul deţinut cu toate actele posibile din lume. Primarul Bulete, în grija sa neţărmurită faţă de ciracii săi - scuzaţi, concetăţenii săi -, a decis că trebuie să semene câmpurile cu lucernă. Nu a contat cu nimic faptul că unele terenuri nu aparţineau moşiei sale, pardon, Primăriei. Aşa s-a trezit Ioniţă Valeriu cu lucerna primarului pe terenul său. În loc să se sacrifice pentru măreţele idealuri ale primarului Bulete, Ioniţă Valeriu a cerut socoteală edilului. Care, desigur, a avut o mare durere faţă de problemele reclamantului. În cot!



Două loturi şi organul cu nervi

Problema lui Ioniţă Valeriu şi a celor două loturi ale sale cultivate cu pârdalnica de lucernă pare desprinsă dintr-un film absurd, dar care ne arată adevărata faţă a unei ţări în care trăim cu toţii.

„Pentru că primarul nu a vrut să-mi achite banii pentru folosirea abuzivă a terenurilor mele, eu am plecat să cosesc lucerna de pe câmpul meu. Terenurile erau jalonate cu brazde de arătură. Acolo a ieşit un mare tămbălău. Ciracii lui Bulete au venit să mă ameninţe şi să-mi spună că abia peste cinci ani pot să mai calc pe acolo”, spune Ioniţă Valeriu. Omul se temea să nu se lase cu un scandal şi mai mare. Aşa că a sunat la Poliţie. „Agentul Marian Dragu mi-a spus că are familie şi că merge şi el la biserică, dar eu i-am zis că tocmai de aceea trebuie să vină pe teren şi să mă apere în faţa celor care-mi încălcaseră proprietatea. În cele din urmă a venit, dar a rămas hăt departe, pe undeva, prin capul tarlalei unde ne aflam noi. De unde a început să strige la mine că ce anume mai vreau? Că nu-mi ajunge că am un dosar pe rolul Tribunalului? I-am spus că trebuie să mă apere şi să constate infracţiunea, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus cu furie: Băi jegule, mă piş pe ochii tăi! Şi cum între timp se apropiase destul de mult de mine, m-a scuipat în faţă!”, povesteşe Valeriu Ioniţă. La scenă au asistat, nepăsători, unii oameni din comună şi unul dintre poliţiştii comunitari! N-am auzit de vreo anchetă şi despre sancţionarea agentului care stă destul de prost cu nervii.

Marea supărare a marelui agent

Valeriu Ioniţă a continuat să ne povestească prin câte a trecut. Oricum ai lua-o, nu se aştepta la o asemenea atitudine din partea  lui Marian Dragu. „Enervarea dânsului este explicabilă şi prin faptul că soţiile poliţiştilor din comuna Baba Ana sunt angajate la Primărie”. Nu poţi, ca poliţist, să-ţi asiguri liniştea familiei dacă te atingi de vreun fir de păr din capul primarului Bulete! „Jegosul” făcuse o mare „greşeală”: deranjase ditamai agentul de poliţie pentru o chestie minoră, cum ar fi constatarea unei infracţiuni de încălcare a proprietăţii! Mai mult, exista şi riscul ca oamenii să-şi ia beregăţile cu ajutorul coaselor din dotare. Cum nimeni nu-şi luase jugulara şi nu exista o tigvă de ţăran... era şi firesc să fie mare supărare pe marele agent!

112, doar pentru felicitări şi dedicaţii?

„Cu aproape un an înainte, când am vrut să merg să lucrez terenul meu, am trecut prin aceeaşi situaţie. Oamenii primarului Bulete mă ameninţau şi, ca orice om cu teama că ameninţările vor deveni fapte, am sunat la numărul special pentru cazurile de urgenţă, la 112. Ei bine, ce credeţi că au făcut poliţiştii din Baba Ana? M-au chemat, ulterior, la sediu şi m-au pus să dau o declaraţie prin care eu trebuia să recunosc cum că am sunat abuziv la numărul 112 şi că a fost un fel de joacă sau mai ştiu eu ce, din partea...! Eu eram la un pas de fi măcelărit de oamenii primarului, ba chiar au zis că vor trece cu tractorul peste mine. Ce era să fac? Să mă iau la omor cu ei? Să ne dăm cu sapa în capete? Am sunat la 112 ca să vină poliţia şi să mă apere. Iar poliţiştii din Baba Ana au socotit că eu m-am distrat şi jucat!”, spune Valeriu Ioniţă.

Bulete, criza şi respectul faţă de proprietate

Pentru Valeriu Ioniţă, scandalul este – după cum mărturiseşte -  ultima sa intenţie. Consideră însă că atitudinea edilului Bulete de a-i ocupa terenul, de a refuza plata după ce l-a folosit abuziv, de a-l semăna cu lucernă, iarăşi abuziv (pentru „prieteni”), nu arată decât faptul că primarul Bulete se crede un fel de vătaf pe propria moşie! „Dacă-mi plătea suma pe care o primeam de la cei care au arendat terenul totul ar fi fost cât de cât în regulă. Dar aşa? Mi-a luat pământul, a pus oamenii să mă ameninţe, nu vrea să mă lase să-mi lucrez pământul şi... tot eu sunt reclamagiu şi pus pe scandal?! Cer eu ceva ce nu este al meu? Am dat eu pământul meu către Primărie? Iar Bulete, că este primar, cred că ar fi primul care ar trebui să respecte Legea şi să dovedească oamenilor că are o mare responsailitate în apărarea drepturilor noastre... sau măcar să-mi dea acei cinci milioane de lei pe care i-aş fi încasat dacă aş fi arendat pământul respectiv”, ne-a mai spus Valeriu Ioniţă.

Cu Bulete în frunte, o să avem victorii multe şi mărunte!

În scandalul respectiv primarul Bulete ar fi trebuit să fie primul care să aplaneze orice stare conflictuală. Cu atât mai puţin să ocupe abuziv un teren care nu-i aparţine şi apoi să-l dea spre folosinţă către oameni care l-au ajutat prin cine ştie ce campanii electorale. ”Îmi pare rău că nu există instituţii care să se ocupe cu mai multă grijă de astfel de probleme. Vă daţi seama că se poate ajunge la  cine ştie ce necazuri foarte mari sau probleme, dacă tu, ca primar, te apuci să iei pământul oamenilor şi apoi îi învrăjbeşti!”, spune, cu smărăciune, Valeriu Ioniţă. Acesta crede că totul este „un fel de ambiţie dusă la extrem din partea edilului Bulete”. „Nu stă el în pământul meu şi nici în banii pe care i-am cerut, pentru că, de patru ani, nu am acces la terenurile mele. Da, este un fel e mbiţie a sa, ca să le arate oamenilor din comună că are putere şi că face doar ce vrea el şi că nu-i pasă de nimeni!”, ne-a spus la final Valeriu Ioniţă.

Este bine că avem organe!

Dincolo de povestea lui Bulete, se desprinde o evidenţă: avem un primar care face doar ce crede că este bine pentru el şi acoliţii săi. Faptul că un poliţist te poate scuipa în ochi dacă îi ceri să intervină nu ar trebui să ne mire. Dacă ar fi fost poliţist cu adevărat profesionist, probabil ar fi practicat în cu totul altă parte decât la Baba Ana. Cât despre faptul că se ştie despre faptele edilului cam pe la toate instituţiile judeţene dar nimeni nu a luat niciun fel de măsură... Zicem şi noi: „Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul!”.

Back To Top