Categorie: Dezvăluiri

CASA GRANDE COMBUCO gheorghias dragneaNoi documente obținute de RISE Project din Brazilia arată că prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut investiții imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar șeful PSD.

Începând din 2010, Liviu Dragnea și-a petrecut vacanțele braziliene într-o luxoasă vilă cumpărată de Gheorghiaș la malul Atlanticului. Vila a fost dotată, spre delectarea președintelui PSD, și cu un teren de tenis profesionist.

Tot aici a stat și Costel Comana, controversatul om de afaceri de pe urma căruia a făcut Dragnea primul milion de euro (AICI) și care s-a sinucis în 2015 în toaleta unui avion. Comana a cumpărat și el chiar înainte să se sinucidă un apartament de lux, tot pe malul oceanului, în Brazilia.

Mugurel Sorin Gheorghiaș, zis "Melcul", stă la bloc în Râmnicu Sărat deși, pe hârtie, este unul dintre acționarii principali ai Tel Drum SA, firmă românească miliardară din afaceri cu statul și legată ombilical de șeful PSD.

Firma M&J Investimentos Turisticos a fost înființată de Gheorghiaș în ianuarie 2010 în Fortaleza, oraș din nord-estul Braziliei. Obiectul ei de activitate: hoteluri, restaurante și baruri.

Cinci luni mai târziu, în iunie 2010, Gheorghiaș a cumpărat pe compania proaspăt înființată o vilă cu piscină și terenul aferent de 3280 de metri pătrați cu ieșire la ocean în stațiunea turistică Cumbuco, aflată la 30 de kilometri de Fortaleza. Afacerea l-a costat pe român 1,3 milioane de reali, adică aproape 750 de mii de dolari la cursul de la acea dată.

Material integral - riseproject.ro

Back To Top