Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Dezvăluiri

sgu ploiestiScandalurile se țin lanț în interiorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești. După ce săptămâna trecută un angajat a fost prins încercând să sustragă documente din societate, acum un șef SGU este acuzat că face ilegalități, titrează republikanews.ro Culmea este că în ambele cazuri se vorbește de același personaj, respectiv directorul adjunct SGU, Ovidiu Negulescu.

Acuzațiile extrem de grave, concretizate și cu o reclamație la poliție, aparțin unui angajat SGU. Constantin Stănescu, coordonatorul compartimentului Blocări Ridicări, susține că Negulescu abuzează de funcție.

Mai exact, în 2014, proprietarul unui teren de pe strada Găgeni, unde între timp a fost construit un bloc de locuințe, a solicitat SGU servicii de defrișare, curățare teren și ridicare gunoi de pe suprafața respectivă.

Devizul ajungea undeva la 30.000 de lei. Solicitarea a ajuns la directorul adjunct Negulescu care, în mod bizar, l-a făcut pe solicitant să renunțe la serviciile SGU.

Dar povestea nu se încheie aici! Câteva zile mai târziu, Constantin Stănescu vede pe terenul cu pricina, două utilaje SGU care lucrau de zor, dar și mai mulți muncitori de la ajutorul social, tot ai societății. Pentru că totul părea suspect, omul se apucă să facă verificări.

Află cu stupoare că nu exista nici o comandă prin care utilajele și muncitorii să poată lucra pe terenul respectiv. Dar informațiile ajung și la directorul adjunct al SGU, Ovidiu Negulescu. Așa că acesta începe să acopere urmele. Chiar a doua zi apare o solicitare la SGU pentru închirierea unui tractor, timp de o oră, asta deși au fost folosite două tractoare timp de aproape 3 zile.

Solicitarea vine din partea firmei Carpați Raw Materials Impex SRL. Nu este o societate oarecare, ci chiar firma unde Ovidiu Negulescu a fost acționar, conform declarației de avere a acestuia. Tot în declarația de avere apare că Negulescu a împrumutat firma, în urmă cu doi ani, cu 170.000 lei.

Declarații VIDEO/text: republikanews.ro

Back To Top