Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

vantu_ghitaSorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă. SOV a fost dus cu o dubă în arestul Direcţiei Cercetări Penale, informează Mediafax.

Urmează ca joi să fie judecată propunerea procurorilor de arestare preventivă, de către Judecătoria sectorului 1.
  
În timp ce era urcat în dubă scaunul cu rotile în care se afla Vîntu, poliţiştii l-au atins pe omul de afaceri la un picior, moment în care acesta a început să ţipe.
  
Cei şapte-opt paznici ai lui Vîntu care îl aşteptau în faţa sediului Parchetului au încercat să îi ţină pe jurnalişti departe de acesta.

Potrivit Parchetului General, în perioada martie-aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-a cerut lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În plus, Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi familia acestuia, mai comunică Parchetul General. Iată stenograma convorbirii înregistrate din Vântu şi Ghiţă, în care SOV îl ameninţă pe omul de afaceri prahovean:


SOV: „Chiar pe sleau, pe şleau. Îţi jur ca n-am nimic de înregistrare, nimic. Tocmai că am venit cu o maşină care nu e monitorizată de aştia de la SRI.

Discutăm acum ca între doi băieţi: un golan bătrân şi unul tânăr.

Eu ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că te p.. pe forţa ta, mă p.. pe tine cu forţa.

Lasă să-ţi zic cu golan şi cu alea. Tu vii totuşi dintr-o lume cinstită, onorantă, civilizată, ai tăi au fost ok. Eu vin dintr-o mahala ţigănească, vin din pârnaie, din contrabandă.
Io am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Prietenul tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul să împuşc rakeţii (n.r. membrii ai unor organizații ruseşti de tip mafiot) de pe teritoriul României. Şi că am împuşcat sute, nu zeci. Şi când spun împuşcat mă refer la propriu. Aici discut clar, nu mă tem că ai ceva pe tine, mă doare-n...", spune SOV în înregistrare.

"Acum discutăm doar între noi. Deci pe chestii de forţă şi de ţigani... Am condus... deci ascultă-mă cu atenţie ca să ştii şi tu. Toată reţeaua de bulibaşi a lucrat pentru mine. Toată. Pe timpul certificatelor de proprietate. Înainte lucrau pentru (neinteligibil..) agenţi industriali. Riscau 25 de ani sau glonţu'. Furau din fabrici: macarale, alea, alea, şi duceam la italieni. Adică tu nu ştii despre mine nimic. Decât legendele făcute de proşti. Ca tine, la modul cel mai serios, am îngropat prin dealurile de pe acolo din Moldova, am îngropat la propriu. ", a spus Sorin Ovidiu Vântu.

"- E a treia oara...", a spus Ghiţă.
"- Iniţial pe cuvântul meu că am vrut să îţi administrez lecţia maximă...", a continuat SOV.
"- Să mă îngropaţi?", a întrebat managerul Realitatea TV.

SOV - "Bă puştiule, aşa ceva nu înseamnă teritoriu interzis. Iniţial pe cuvântul meu că am vrut să te îngrop şi să dau o lecţie tuturor. La mine face parte din arsenalul de lucru când sunt supărat sau când am un interes mare de apărat. Io nu glumesc cu asta. Am gândit după aceea că ai venit cu inima deschisă. Fii atent aici, că ţi-au trecut gloanţele pe la ureche, şi mă refer la propriu. Când ai vorbit de moarte, ţi-am spus să nu vorbeşti, că tu nu ştii. Bătrâne, la propriu m-am gândit. Dar tu ai venit cu inima deschisă, iniţial", a conchis Vîntu.

Sursa: Adevărul

Back To Top