Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

Magistraţii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se fac luntre şi punte pentru a ne convinge că sunt democraţi şi transparenţi. Din gură, din acte, dar şi din luările de poziţii ale celor de la CSM ai putea să crezi că aşa şi este.

Patru, Doamne, şi toţi patru

Numai că, dincolo de lumina reflectoarelor, sistemul juridic se dovedeşte obtuz, conservator şi refractar la tot ce presupune transparenţă, dezbatere sau discuţie publică asupra stării de fapt a Justiţiei române. Ce putem să mai credem - noi, plebeii, când magistraţii, inamovibilii (a se citi „de neclintit”) nici măcar propriile obligaţii sau norme (stabilite de Lege) nu le respectă? Sau despre cei care au rolul să hotărască destinele, carierele şi vieţile unor oameni?
Oficial, în cadrul Judecătoriei Câmpina sunt 14 judecători (cel puţin aşa susţine CSM că s-ar prezenta evidenţa nominală). Dacă ne luăm după cei care au depus declaraţiile privind rudele din magistratură, avocatură sau care desfăşoară anchete şi investigaţii penale, la Judecătoria Câmpina nu lucrează decât patru magistraţi. Mari şi laţi!

- Jud. Cernica Maria - verişoară cu Daniel Onu, subofiţer la Poliţia Galaţi;
- verişoară cu Preda Petrica Alberta, despre care, în 2006, susţine că ar fi fost avocat în Baroul Bucureşti.
Ulterior, în declaraţiile aferente anilor 2007 şi 2008 această rudă nu mai apare!
- Jud. Dulamă Eleonora - nepoata sa, Nicoleta Georgiana Jalbă este prezentată ca fiind executor judecătoresc în Bucureşti (conform declaraţiei din anul 2006). Ulterior, în 2008, nu se mai menţionează numele nepoatei, dar se face referire la funcţia acesteia.
- Enescu Mihaela Luminiţa - declară (28.01.2008) că soţul său este judecător la Judecătoria Sinaia (preşedinte), inclusiv două mătuşi din partea soţului, Vasilica Enescu, procuror DNA, şi pe avocata Ana Enescu (dar nu se menţionează în care Barou);
- Graure Petrosina-Mădălina - căsătorită cu Gheorghe Graur, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, fapt consemnat în declaraţia aferentă anului 2006 (13.03.2006), pentru ca, ulterior, în 2007 şi 2008, să nu se mai menţioneze numele soţului. Tot în declaraţia din anul 2008 se face referire la un nepot al soţului, pe nume Laurenţiu Marius Fiţu, agent la Pentienciarul Târgşor; 

Judecătoria Mizil - un judecător din şase-şapte

Dacă ar fi să ne luăm după „evidenţele nominale” ale instituţiei numite Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), ar trebui să constatăm că aici ar lucra şase judecători. Dar numai unul singur a dat cu subsemnatul pentru a-şi prezenta rudele, iar un alt magistrat apare din senin, deoarece nu este menţionat în ceea ce susţine CSM că ar fi „evidenţa nominală”!
- Jud. Alexandru Nicoleta - magistratul nu apare în „evidenţele” CSM, dar, cu toate acestea, acelaşi CSM a somat Judecătoria că judecător Alexandru Nicoleta trebuie să predea declaraţia respectivă!
- căsătorită cu avocatul Alexandru Gheorghe Daniel din cadrul Baroului Prahova;
- Grigore (ilizibil) este naşul familiei judecător Alexandru, iar de profesie - avocat în cadrul Baroului Prahova;
Mai apare, totuşi, declaraţia unui judecător, datată la 09.01.2007 (!). Acesta este:
- Jud. Creţu Alexandru - declară că nu are rude sau afini care să se încadreze în prevederile legii care stipulează această obligaţie.

Judecătoria Sinaia - Sus la munte sus... magistraţii s-au ascuns?


Nimic nou sub soare. Oficial, la instanţa din oraşul care ne oferă anual o porţie de „forever” ar lucra un număr de şase magistraţi. Aidoma colegilor de la instanţa din Mizil (şi ei, oficial, ar fi trebuit să fie tot şase!), au depus doar două declaraţii privind rubedeniile din sistem!

- Jud. Enescu Dan Andrei - soţia sa, Mihaela Enescu, este judecător la Câmpina;
- Vasilica Enescu, mătuşă - procuror DNA;
- Ana Enescu, mătuşă - avocat în Baroul Prahova.

- Jud. Elena Stănescu - declară că avocatul Rădulescu Gabriela din cadrul Baroului Prahova este afin de gradul III;
- afină de gradul IV este declarată şi procurorul Alexandru Oana din cadrul Parchehtului de pe lângă Judecători Ploieşti;

Magistraţii din Văleni să fie cei mai buni?

Faţă de alte instanţe din judeţul Prahova, la Judecătoria din Vălenii de Munte, din cei opt judecători (care potrivit CSM ar exista oficial în cadrul acestei instanţe), şapte au depus declaraţiile referitoare la rudele care au activităţi în domeniu. Ca proporţie, din numărul declarat oficial de CSM, la această instanţă ar fi cea mai bună situaţie din Prahova!

- Jud. Bălan Dănuţ Cristian - fiul avocatului Constantin Bălan din Baroul Buzău;
- Jud. Iacob Elena - în anii 2006 şi 2007 a declarat că ar avea o nepoată (din partea surorii) care este consilier juridic la firma Tiana Consult din Piatra Neamţ. Ulterior, în 2008, nu mai face referire la această rudă.
- Jud. Istrate Manuela Cristina - soţia procurorului militar DNA (?) Istrate Virgiliu Marian.
- Jud. Manea Viorica - soră cu avocat Manea Lenuţa din cadrul Baroului Bucureşti;
- Jud. Moldoveanu Elena Iulia - mama avocatului Dragoş Moldoveanu, Baroul Bucureşti;
- Jud. Negotei Liliana Aspasia - soţia avocatului Florin Negotei, Baroul Prahova;
- Jud. Voinea Traian - tatăl avocatei Voinea Ana Corina, Baroul Prahova.

 

Back To Top