Categorie: Dezvăluiri
CRIN_SEMCU_8Înainte de şedinţa furtunoasă de aseară, când Adrian Semcu şi-a anunţat revenirea asupra demisiei de la şefia PNL Prahova, surse APH l-au surprins pe liderul liberal într-un restaurant din Bucureşti, alături de Cătălina Bozianu, fostul viceprimar al Ploieştiului, actual lider în cadrul organizaţiei municipale a PNL.

Întâlnirea a avut loc ieri, în jurul orelor 17.00, la restaurantul City Grill, în cartierul Primăverii, din Bucureşti. Imediat după întâlnire, Adrian Semcu a venit în Ploieşti, unde s-a prezentat în sediul PNL Prahova, anunţând că s-a răzgândit în privinţa demisiei din funcţia de lider al PNL Prahova.
Adrian Semcu, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a anunţat că în momentul anunţării demisiei se afla sub imperiul emoţional, în prezent revenind asupra deciziei sale.
Presa prahoveană de astăzi a speculat asupra deciziei liderului liberal, spunând că, de fapt, Semcu s-ar fi enervat când a aflat că nu mai are acces în sediul de partid, după ce yalele au fost schimbate.

Back To Top