Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Dezvăluiri

Patraru_NicolaeAseară, 15 decembrie 2011, în cadrul emisiunii „Direct la subiect" de la Alpha TV moderată de jurnalistul Marius Nica, persoane cunoscute din presa locală au fost acuzate de intoxicare a opiniei publice şi lobby în favoarea unui operator privat care ar urma să beneficieze de un contract de închiriere cu instituţia Vămii Ploieşti. Jurnaliştii Mihai Nicolae (observatorulph.ro) şi Valentin Lazăr (director al cotidianului Telegraful de Prahova) au adus în discuţie subiectul unei tranzacţii economice perfectate între Vama Ploieşti şi un operator privat, care pune la dispoziţie un spaţiu de închiriat pentru instituţia menţionată fără o modalitate de selecţie/licitaţie transparentă.

 

Mihai Nicolae a prezentat, în cadrul emisiunii, informaţii potrivit cărora, chiar dacă Vama Ploieşti beneficiază de un teren în proprietate, preferă să plătească chirie, de ani de zile, unor operatori privaţi. În cazul de faţă, este vorba de un nou spaţiu destinat închirierii deţinut de omul de afaceri George Stanciu, ginerele fostului primar al municipiului Ploieşti, Emil Calotă.
Stanciu deţine mai multe afaceri în municipiul Ploieşti, deţinând, printre altele, şi un spaţiu pe care ar fi dispus să îl închirieze Vămii Ploieşti.
Jurnaliştii de la observatorulph.ro au trimis o cerere de informare conform legii către instituţia Vămii Ploieşti, după ce au citit pe site-ul deţinut de Bogdan Stoica (PH-online.ro), un articol prin care acţiunea de mutare a sediului Vămii Ploieşti este lăudată, adresându-se aprecieri pozitive asupra noului spaţiu deţinut de un operator privat, mult mai potrivit pentru activitatea instituţiei decât vechiul sediu, conform aprecierilor sefului vamii intervievat de Bogdan Stoica.

 

Direcţia judeţeană a Vămii Ploieşti a răspuns reprezentanţilor observatorulph.ro, sugerându-le să îşi direcţioneze cererea de informaţii în baza legii 544 către Direcția Regională pentru Accize și Operațiuni Vamale București.

Iată cererea jurnaliştilor de la observatorulph.ro
 

"Buna ziua,
In temeiul Legii 544 privind liberul acces la informatii publice va rugam sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari legate de mutarea sediului DIRECTIEI JUDETENE PENTRU ACCIZE SI OPERATIUNI VAMALE PRAHOVA, respectiv Biroului Vamal Ploiesti, programata pentru 15 decembrie:
1 Care au fost motivele pentru care a fost luata decizia mutarii intr-o alta locatie decat cea actuala?
2 Cum se numeste propritarul cladirii si al terenului unde se va face mutarea? Ce suprafata are spatiul de birouri, respectiv parcarea?
3 Care a fost modalitatea de selectie a acestuia?
4 Care este chiria perceputa pentru spatiile de birouri si parcare, pe mp si total pe luna?
5 Care era chiria platita fostului proprietar pentru spatiile de birouri, respectiv parcare pe mp si pe luna?
6 Din ce sursa de finantare se suporta chiria?
7 Daca s-a luat in calcul constructia unui sediu nou avand in vedere costurile cu chiria?
Cu stima
Marius Nica, director Observatorul Prahovean"

Răspunsul reprezentanţilor direcţiei judeţene a Vămilor:


"Urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la DJAOV Prahova sub nr. 14.068/13.12.2011, vă comunicăm că pentru a obține informațiile solicitate trebuie să vă adresați Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale București, care s-a ocupat de derularea operațiunii respective". Semnează Hogea Ion, director executiv.

După refuzul Vămii de a răspunde întrebărilor observatorulph.ro, prin redirecţionarea jurnaliştilor către instituţia regională, pe blogul ziaristului Dragoş Pătraru apare o reacţie virulentă pe subiectul Vămii Ploieşti:

"Cine și de ce nu dorește mutarea sediului Vămii Ploiești, raiul infractorilor deghizați în oameni de afaceri??
Sediul Vămii Ploiești, da, jegul acela pe care conducerea Vămii l-a ținut așa pentru a controla hoțiile făcute în cârdășie cu cinstiții comisionari, este aproape de a se muta. Șeful Vămii, Hogea, declara în presă zilele trecute că procesul de mutare într-o altă clădire, înțesată cu camere de luat vederi, stă să înceapă. Că s-a semnat contractul, că s-a dat verde, că totul e în regulă. Numai că, surpriză, cineva nu e de acord cu mutarea Vămii din curtea proprietarului-concesionar Wim Bosman (care ar umbla pe la București, zilele astea, cu tolba plină de cadouri, de-alea de bat în violet, de 500). Cum s-au montat mafioții care dictează acum ce se petrece la Vama Ploiești împotriva mutării sediului (care ar urma să funcționeze într-o clădire de-a lui George Stanciu, recent demisionat din funcția de președinte al TSD Ploiești), organizându-se inclusiv pentru exercitarea unei presiuni asupra conducerii ANV, cu ajutorul presei, vă spun vineri, în altPHel, că-i frumos!".


După istoricul prezentat mai sus, a apărut emisiunea de aseară, în care Mihai Nicolae îi critica dur pe cei doi ziarişti, prezentand firul evenimentelor, aşa cum s-au derulat din punctul său de vedere. Jurnalistul a amintit, printre altele, relatiile de prietenie dintre George Stanciu, ginerele lui Emil Calota (fost primar al Ploiestiului, posibil candidat la Consiliul Judetean Prahova din partea PSD, cu sustinerea omului de afaceri Sebastian Ghita, angajatorul lui Dragos Patraru, dar si de relatiile de prietenie dintre Stanciu, Bogdan Stoica si Patraru, ambii beneficiind de contracte de publicitate prin intermediul unor societati patronate de Stanciu).

Reacţia lui Dragoş Pătraru şi a lui Bogdan Stoica după emisiune, AICI şi AICI.
Schimbul de replici a continuat, jurnalistul Mihai Nicolae, cel care a dezvăluit aseară, în cadrul emisiunii de la Alpha TV, jocul de interese din spatele mutării sediului Vămii, le-a replicat celor doi AICI.

In continuare, emisiunea de aseara, de la Alpha TV.

Foto: altPHel.ro, observatorulph.ro

{youtubejw}qOiMlW8UuMc{/youtubejw}
{youtubejw}orfHPDLFQRw{/youtubejw}
Back To Top