Categorie: Dezvăluiri
lupuJurnaliştii de la observatorulPH.ro au descoperit că Adrian Lupu, consilier local liberal în CL Ploieşti și membru în noua conducere a PNL Prahova se află într-o situaţie la marginea legalităţii, după ce a recunoscut, într-o discuţie telefonică cu jurnalistul Mihai Nicolae, că a intervenit pentru o firmă care are relaţii comerciale cu unităţile de învăţământ din Ploieşti.

Este vorba despre o firmă care închiriază spații în școlile și liceele din Ploiești pentru a instala acolo automate cu sendvișuri. Cum școlile și liceele beneficiază de finanțări din partea consiliului local, relația pe care o are cu firma l-ar fi pus pe Lupu în situația de a fi incompatibil cu funcția de consilier local.

În primă fază, Lupu s-a abţinut să recunoască apartenenţa sa la această societate, dar a revenit asupra declaraţiei, recunoscând că a fost angajatul firmei respective. Înregistrarea telefonică şi dialogul incredibil în care Adrian Lupu recunoaşte că a intervenit în beneficiul unei societăţi private în EXCLUSIVITATE PE OBSERVATORULPH.RO

Back To Top