Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic din Primăria Ploiești, era membru fix în comisia de disciplină pusă să o cerceteze
Categorie: Dezvăluiri
  • Comisia de disciplină împotriva Nicoletei Crăciunoiu a fost suspendată. Directorul economic din Primăria Ploiești este membru în forul de control
  • Șefa Direcției Economice din PMP este numită în comisie din partea sindicatului UAT Ploiești. Președinta comisiei, Georgiana Popa, s-a declarat incompatibilă.
  • La solicitarea primarului, Georgiana Popa, împreună cu secretarul municipiului, au dat raport nefavorabil și au refuzat să contrasemneze pentru legalitate proiectul de hotărâre privitor la continuitatea serviciului de termie. 
  • La două zile distanță, și-au schimbat punctul de vedere

De unde pleacă conflictul între primar și directorul economic

Istoricul cercetării disciplinare demarată împotriva directorului economic coincide cu nenumăratele scandaluri izbucnite în administrația locală în ultimii doi ani. Nicoleta Crăciunoiu, din poziția pe care o ocupă, nu a avizat o serie de proiecte inițiate de primarul municipiului – toate cu impact major asupra bugetului local. 

CITEȘTE ȘI: Primarul Ploieștiului l-ar fi alergat cu reportofonul în mână pe directorul economic al instituției (surse presă)

Comisia cu probleme procedurale

Crăciunoiu ar fi depus joia trecută o adresă prin care anunța că se autosuspendă, de la momentul depunerii cererii, din calitatea de membru al comisiei de disciplină. Nicoleta Crăciunoiu era membru în acest for din partea sindicatului primăriei. Pe lângă motivul evident al suspendării din calitatea de membru al unei comisii care urma să o cerceteze tocmai pe aceasta, directorul economic al Primăriei Ploiești a solicitat un răspuns scris prin care cerea să fie informată dacă comisia de disciplină are competența funcțională pentru a judeca speța în cauză. Nicoleta Crăciunoiu ar fi depus și o a doua solicitare prin care a cerut ca ședința de „judecată” a sa să fie publică, cu accesul presei și să fie asistată de avocat.


 

Back To Top