Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Copilul pierdut la Tătărani ieșise nesupravegheat pe poarta grădiniței
Categorie: Dezvăluiri

Băiețelul în vârstă de cinci ani dat dispărut ieri la ieșirea din Ploiești spre Bărcănești a mers pe marginea Drumului Național 1, traversând podul de la Tătărani. Acesta a reușit să iasă singur, fără să-l oprească nimeni, pe poarta grădiniței la care este înscris, informeză surse Actualitatea Prahoveană. 

Istoria incredibilă care se putea termina în mod tragic cuprinde exemple de neglijență din partea celor care trebuiau să îl supravegheze pe băiețel, dar și modele de comportament exemplar din partea celor care l-au găsit pe micuț și au avut grijă de el, până la sosirea părinților disperați.

Povestea

Băiețelul în vârstă de cinci ani a părăsit, ieri, curtea unei grădinițe private situată la marginea municipiului Ploiești. Deși, teoretic, instituția de învățământ trebuie să asigure securitatea copiilor, nimeni nu ar fi observat ieșirea copilului pe poartă și, ulterior, dispariția acestuia. Cel mic a mers pe jos, traversând podul de la Bărcănești, pe marginea DN1 - artera rutieră principală care leagă Ploieștiul de București.

Din fericire, în ciuda traficului intens, copilul a avut noroc și a traversat cu bine podul, pe marginea drumului național. După coborârea de pe pod micuțul a intrat în curtea unei societăți comerciale. Personalul de pază l-a observat și l-a preluat, sunând la Poliție. Între timp, în municipiul Ploiești, reprezentanții grădiniței și-au dat seama de dispariția micuțului și au alertat și aceștia Poliția. Secția 4 Sud Ploiești și-a desfășurat forțele căutând copilul în zona de competență. 

Între timp, un echipaj de la Poliția Bărcănești a sosit la poarta societății comerciale, anunțând și protecția socială, respectiv DGASPC. În acest moment a apărut pe Facebook anunțul „Copil găsit în Tatarani…Dacă îl recunoaște careva…Are aprox 5 ani și nu vorbește. Copilul în momentul de fata se afla la Politia Barcanesti” - acesta este mesajul postat ieri în cadrul grupului de socializare Info Bărcănești.

Comportamentul exemplar al oamenilor legii

Unul dintre polițiștii sosiți la fața locului a mers acasă și a adus pamperși, de la propriul copil, și câteva jucării, pentru ca micuțul, care comunică mai greu, să se poată liniști și simți confortabil în prezența unor străini. Persoana de la intrarea în societatea comercială a stat permanent cu cel mic. Părinții disperați l-au găsit aici, îngrijit de polițiști și de personalul DGASPC Prahova, sosit la fața locului. Acum micuțul este bine, în sânul familiei. 

Un moment de neatenție din partea personalului grădiniței putea transforma această poveste terminată cu bine într-o tragedie. De data aceasta, un copil de cinci ani a avut norocul să fie găsit de oameni buni, în adevărtul sens al cuvântului. De cele mai multe ori, neglijența produce tragedii ireparabile. Așteptăm un punct de vedere oficial din partea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova. Vom reveni.

Back To Top