Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

justitieJurnalistul Cătălin Stavri publică, în exclusivitate, povestea unui om de afaceri care, conform denunţului său, ar fi băgat zeci de mii de euro în buzunarele fostului judecător al Curţii de Apel Ploieşti Ştefan Fieraru. Magistratul, pensionar în prezent, ar fi cerut zeci de mii de euro pentru a-şi amenaja propria casă dar şi un alt imobil, totul pentru a "rezolva" unul dintre dosarele aflate pe rolul instanţelor.

 

Povestea lui Cătălin confirmă ceea ce am tot scris şi cunoaştem cu toţii. Putregaiul din sistem atinge cote incredibile. Descoperim, în cadrul materialului publicat pe ziaruloval.ro, cum se plimbă şpăgile pe sub robele magistraţilor care şi-au uitat menirea meseriei lor şi jurământul cu mâna pe Biblie. Articolul mai prezintă un fapt deloc de neglijat: odată intrat în joaca sistemului, nu ai cale de întoarcere: ori eşti albit, ori eşti înfundat mai tare. Pe lângă şpăgile colosale, demne de perioadele fanariote ale statului, descoperim că şi pentru aranjarea "aleatorie" din sistemul electronic considerat imbatabil de către unii a instanţelor şi a judecătorului există o soluţie. Întreaga poveste pe ziaruloval.ro

 

Back To Top