Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

inima cosma-badescuUn singur pumn în birou a trebuit să dea Mircea Cosma, preşedintele Cj Prahova, pentru a pune ordine în rândul tineretului social-democrat înfierbântat. Dacă până ieri seara cele două grupări din partid scoteau urlete războinice, ameninţându-se cu tot arsenalul din dotare (aici punem şi presa la socoteală), cotcodăceala pesediştilor tineri a fost potolită de o şedinţă tovărăşească la care au participat liderii clanurilor rivale: Mircea Cosma, Vlad Cosma, Iulian Bădescu, Sebastian Ghiţă şi restul parlamentarilor PSD de Prahova.

Revenind la presă, trebuie să recunoaştem că trăim, mai mult ca niciodată, momente istorice, pe care domnul Google le va păstra în memorie pentru generaţiile viitoare, jocurile părţilor din conflict fiind reflectate perfect în mass-media aflată de o parte sau alta a baricadei.

Despre istoria conflictului Cosma-Bădescu scrie Mihai Nicolae, colegul de la observatorulph.ro, AICI, explicând, punctual, de ce a ajuns Bădescu să fie privit chiorâş de către familia Cosma, primarul fiind clar setat, înainte de a accede în funcţie, pentru cucerirea „redutei" organizaţiei municipale Ploieşti a PSD.

Începutul conflictului s-a reflectat foarte bine în presă cu câteva săptămâni înainte de începerea alegerilor parlamentare din 2012, când au existat situaţii cel puţin ciudate în cadrul unor organizaţii locale din Ploieşti, acestea luptând împotriva propriului candidat. Vorbim, desigur, despre Colegiul 12 Ploieşti Nord, unde a candidat fostul şi actualul deputat Andrei Sava, spre nemulţumirea unor colegi din partid. Colegiul 12 îi era promis actualului consilier municipal George Stanciu, ginerele fostului primar Emil Calotă. Se pare că zona de nord a Ploieştiului este blestemată pentru familia fostului edil: cu patru ani în urmă, Calotă a fost învins în cadrul alegerilor parlamentare de Andrei Sava, ca după patru ani, în 2012, ginerele său să fie pierzător în faţa aceluiaşi Sava, nu în alegerile finale, ci în interiorul jocului de culise prin care s-au asigurat candidaturile.

Sava a avut susţinerea directă a lui Mircea Cosma, dar şi a fiului său, beneficiind, de asemenea, de o mână ajutătoare şi de la Bucureşti, chiar de la vârful partidului.
Stanciu nu a fost deloc mulţumit cu deciderea candidaturii lui Sava, motiv pentru care acesta a regizat, pe toată perioada campaniei, acţiuni menite să îi reducă lui Sava scorul electoral. Campania în Ploieşti Nord a fost una plină de culoare, de data asta amestecată, cunoscătorii din mediul politic local asistând, amuzaţi, la o situaţie bizară: candidatul PDL era susţinut de oamenii PSD, iar candidatul PSD, respectiv Sava, fiind susţinut, pe lângă arsenalul fidel din partid, de către oamenii PDL.

După terminarea alegerilor, Sava s-a ales cu un nou mandat de parlamentar, iar Stanciu cu dizgraţia aripii Cosma şi cu un site de ştiri, incomod.ph, lansat săptămâna trecută.

Love Story în 2012 după alegeri, ianuarie 2013 însângerat

Dacă în primele luni din mandatul său apele păreau calme în rândul PSD, primarul Bădescu primind sprijinul presei apropiate de familia Cosma, odată cu scandalul ANL ciupelile au început să apară. Scandalul ANL din Consiliul Local Ploieşti a fost momentul în care s-au declanşat ostilităţile în presă:

„După contre foarte dure în campaniile electorale pentru locale şi parlamentare, din 2012, social-democratul Iulian Bădescu, primarul municipiului Ploieşti, şi preşedinta PDL Prahova, Roberta Anastase, au ajuns să comunice foarte des, poate chiar suspect de des pentru nişte adversari politici.", scrie ph-online.ro, anunţând, astfel, o schimbare de atitudine la adresa primarului Bădescu.

Alte titluri: "Iulian Badescu, sfătuit să-şi îmbunătăţească latura culturală şi să nu mănance în exces!" – "Actualul primar al Ploiestiului ar trebui să mai adauge "bagaj" în zona culturală şi să evite excesele pe plan culinar. Sau cel puţin aşa susţin astrele pentru astăzi, 8 februarie. Iată previziunile pentru zodia Taur (Iulian Badescu fiind născut pe 21 mai)" – ph-online.ro

Iulian Bădescu, criticat pentru că nu ţine audienţe. Vezi cât de mare e lista de aşteptare – ph-online.ro

Alt titlu ph-online.ro: "Iulian Bădescu, luat la întrebări de prieteni: Cum rămâne cu câinii vagabonzi şi ajutorul acordat tinerilor căsătoriţi?"

Articol cu ţintă Bădescu: "Doi foşti PDL-isti pentru un post de preşedinte PSD! CUM AR FI?" – "Atacul lui Iulian Bădescu, primar al Ploieştiului şi vicepreşedinte al organizaţiei PSD Prahova, asupra colegului de partid Andrei Sava, deputat ales în Colegiul Ploieşti Nord, este pus de anumite surse neoficiale pe seama faptului că Sava ar fi văzut ca un posibil contracandidat pentru preşedinţia filialei municipale. După ce Bădescu şi-a anunţat oficial candidatura la funcţia de preşedinte al PSD Ploieşti, a avut grijă să-l pună la colţ pe Sava, cu o declaraţie în care a afirmat că acesta are prea multe pretenţii, ceea ce ar putea duce la destabilizarea partidului.
Deputatul social-democrat i-a dat imediat replica, aceasta venind sub forma unei aluzii foarte fine...", scrie, spre deliciul nostru, ph-online.ro.

Dacă presa pro-Cosma a fost harnică în această perioadă, presa pro-Bădescu nu a stat nici ea degeaba. Iată câteva titluri:

Site-ul incomod.ph (înfiinţat, potrivit surselor din piaţa media, de consilierul PSD George Stanciu):
Andrei Sava face fals în declaraţii! Uite dovada care ar trebui să dea de lucru Agenţiei Naţionale de Integritate - link

„Zvonul zilei": Numirea lui Vlad Cosma la şefia TSD Ploieşti, ilegală şi nestatutară? Vezi de ce deputatul vrea neapărat funcţia asta

Vlad Cosma, contestat oficial în TSD Ploieşti – surse

Mircea Cosma încalcă directivele de la Bucureşti! Vrea cu orice preţ să anuleze alegerile din organizaţiile de la nivelul municipiului - link

Andrei Sava s-a dat de gol! A aprins butoiul cu pulbere în PSD pentru că e cel mai tare din... parcarea goală - link

Zvonul zilei: cine îi face concurenţă lui Mircea Cosma, la şefia PSD Prahova - link

În stil mafiot: Mihail Păun, preşedintele interimar al TSD Ploieşti, ameninţat! Vezi cine încearcă să-l intimideze - link

Exclusiv! Uite biletul de ameninţare trimis preşedintelui interimar al TSD Ploieşti, Mihail Păun - link

Războiul în PSD continuă! După ameninţări vine excluderea lui Mihail Păun? Vezi planurile lui Mircea Cosma - link

Despre conflict

Sătul de piedici puse oamenilor săi, Cosma junior a contraatacat săptămâna trecută, când s-a autonumit preşedinte interimar la TSD Ploieşti, anunţând că se va ocupa, personal, de alegerile din cadrul organizaţiilor locale, în perspectiva alegerilor generale din filiala prahoveană. Aşa cum uşor se poate intui, duşmanii din interior sunt vizaţi pentru înlăturare. La asta adăugăm, desigur, candidatura lui Bădescu pentru preşedinţia PSD Ploieşti. De aici şi upercuturile din presă pe care actorii principali şi i-au împărţit cu dărnicie.

Fighterii de serviciu au luat, însă, o scurtă pauză, după ce Mircea Cosma, aşa cum spuneam, s-a implicat direct în conflict. Iată ce scrie ph-online: „Din primele informaţii obţinute, se pare că întâlnirea de astăzi a însemnat şi limpezirea apelor în rândul social-democraţilor. Mircea Cosma a fost cel care i-a convocat pe membrii PSD la discutii, intervenind ferm in "lupta" celor doua tabere pentru a calma spiritele. Astfel încât, dupa discuţii ca între "oameni mari", avându-l ca sustinator şi pe Sebastian Ghita, s-a ajuns la concluzii de bun simţ, dupa cum urmează:

1. Iulian Bădescu va candida la șefia organizației Ploiești
2. Vlad Cosma va rămâne la tineret, la Ploiești
3. George Stanciu ramane interimar la o organizatie de cartier din zona nord, pana la o evaluare ulterioara a situatiei sale
4. La structurile de cartier unde s-au organizat deja alegeri, acestea vor fi verificate de Mircea Cosma si Rares Enescu (secretar general al PSD Prahova)
5. In cazul celorlalte organizatii de cartier alegerile se vor desfasura in conditii normale, graficul sedintelor fiind aprobat de BPJ al PSD Prahova

Reamintim faptul ca Mircea Cosma şi Iulian Bădescu vor fi singurii candidaţi pentru funcţiile de preşedinţi la PSD Prahova, respectiv PSD Ploieşti", încheie ph-online. link AICI

Ce se întâmplă în PSD? Simplu!

În spatele actorilor stau întotdeauna ăi mai deştepţi dintre băieţii deştepţi. Iar ăştia, deştepţii, până la urmă vor totul. De aceea încheiem cu opinia colegului Dragoş Pătraru, care, în câteva rânduri, sintetizează substratul real al conflictului: „Când se va rupe pisica? Simplu. Când Sebastian Ghiță nu va mai fi interesat ca în PSD Prahova să fie liniște. Sau când Ghiță va decide să preia șefia PSD Prahova, singura variantă care nu aduce măcelul între taberele din filială. Până atunci, vom asista la mici contre, făcute cel mai des în presa pe care cele două tabere și-au cumpărat-o, ca să se poată război mai bine. Penibil!".

Sebastian IGNAT

Back To Top