Categorie: Dezvăluiri

tribunalRelaţiile dintre afacerişti, interlopi şi magistraţii din justiţia prahoveană au atins noi culmi, odată cu trimiterea în judecată a lui Petre Podea (61 de ani), judecător suspendat de la Tribunalul Prahova.

Adrian Petre Podea, fost ofițer de Securitate, este cercetat de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Şpăgile şi atenţiile pentru eliberarea din arest a unor cunoştinţe comune sunt de tot râsul. Două - trei mii de lei, apoi câteva comisioane, două - trei kilograme de carne pentru cârnaţi, ceva „şoricel mai frăgezel", sau „nişte smântânică, acolo", scrie evz.ro

Datele apar în rechizitoriul DNA prin care a fost trimis în judecată magistratul care a intervenit la o colegă, de la Judecătorie Ploieşti, pentru a-l elibera condiţionat pe deţinutul Niculae Bordeanu.

Podea, fost ofiţer de Securitate, a fost coleg de complet cu judecătorul Dumitru Rebegea, anchetat pentru corupţie după ce i-a pus în libertate pe temuţii intelopi Florin Pîrjol, zis „Ghenosu" şi Sandu Zamfir, zis „Austrianu".

Stenograma DNA

Pe 21 decembrie 2012, judecătorul Petre Podea îl sună pe George Sorin Florea, om de afaceri din Ploieşti, şeful deţinutului Nicolae Bordeanu:
Petre Podea: Da...Măi, măi Sorine. Te-am sunat să-ţi spun că sunt excelenţi ăia, iar frigul le-a făcut, eu l-am lăsat acum puţin să dea un pic de zăpadă pe el, să-l bag şi eu în casă.
George Florea: Da, da P.P.: Fii atent că a...am o problemă. Am o problemă.
G. F.: Ziceţi-mi, ca să-mi dau seama.
P.P.: Trebuie să mă duc de Revelion undeva. Aşa ...şi vreau să iau nişte carne să mai fac nişte cârnaţi, că dacă mă duc acolo..ştii
G. F.: Au...
P.P.: Şi, mai găsim şi noi de cumpărat...
G. F.: Cum, Doamne! P.P.: Nişte...d' astea...cum se cheamă...nişte şorici?
G. F.: Au!!
P.P: Greu, nu?
G. F.: Nu ştiu, nu ştiu...Dacă era marfa mea, ştiam.
P.P.: Am înţeles. Ştiu iubitule. Dar ştii ce n-am eu...timp. N-am timp să mă duc să caut. Şi de aia voiam să...
G. F.: Mă descurc eu.
P.P.: Aşa.
G. F.: Mă descurc eu.
P.P.: Deci nişte şoricel mai frăgezel, aşa, mai grăsuţ...Şi nişte carne de cârnaţi, aşa, vreo 2- 3 kile de carne, să mai fac nişte cârnaţi.
G. F.: Rezolvăm, nu-i nicio problemă...

Integral, evz.ro

Back To Top