Categorie: Dezvăluiri

catusePrintre zecile de informaţii furnizate de biroul de presă al IPJ Prahova (de departe cel mai competent birou de presă dintre toate instituţiile prahovene) citim în comunicatul de presă publicat ieri o ştire aparent banală:

"Depistarea unui bărbat suspectat de comiterea unui furt din locuință".

Comunicatul descrie, sec, aventura unui hoţ din Iaşi care, după ce a spart un apartament din Ploieşti, a fost prins, în timp record, de poliţiştii din Iaşi, fiind adus la Ploieşti pentru cercetări. Ce nu spune comunicatul IPJ Prahova este identitatea păgubitului, care a avut neşansa ca propria locuinţă să fie prădată de hoţi. Acesta este comisarul şef de Poliţie Nicolae Zmeu, şeful Secţiei 1 Ploieşti. Iată comunicatul oficial al Poliţiei.

"Polițiștii din Ploiești au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuință din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat principalul suspect al faptei în persoana unui bărbat din Iași.
Cu sprijinul lucrătorilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Iași, acesta a fost identificat și reținut pe raza municipiului de domiciliu.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și prezentat Judecătoriei Ploiești, care după analizarea materialului probator a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat".

Back To Top