Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

daniel trandafirescuFiul comisarului șef Ionel Trandafirescu (adjunct al inspectorului șef IPJ Prahova), este reținut pentru cercetări de DIICOT, într-un dosar privind traficul de țigări.

Profil de beizadea

Daniel Trandafirescu este avocat stagiar în Baroul Bucureşti din 2011, iar mama sa, Zinica Trandafirescu, este judecător la Tribunalul Prahova, după ce ani buni a deţinut funcţia de director al Penitenciarului Târgşor, iar tatăl este al doilea poliţist al judeţului, cu o carieră demnă de invidiat. Procurorii DIICOT susţin că Daniel a făcut parte dintr-o reţea de trafic cu ţigări şi spălare de bani, coordonată de un lider al lumii interlope din Republica Moldova.

Of, cultura lui!

Daniel Trandafirescu nu rata nicio ocazie să se fotografieze cu manelişti sau vedete TV pe care le întâlnea la diverse evenimente mondene la care participa frecvent, scriu colegii de la observatorulph.ro. În fotografiile postate pe Facebook apar, alături de fiul adjunctului şefului IJP Prahova, fotbalistul Bănel Nicoliţă, Simona Sensual şi Adrian Pescariu, dar şi cântăreaţa Delia Matache şi vedeta Zu, Mihai Morar.

Tatăl despre fiu: „Am rămas surprins!"

„Nu am ce să vă spun. Tot din presă am auzit și eu de acest dosar. Băiatul meu e mare, e căsătorit și stă la casa lui. Sper doar să nu fi făcut vreo prostie. Am rămas surprins când am auzit aceste lucruri", a declarat comisarul şef Ionel Trandafirescu despre reţinerea fiului său jurnaliştilor de la incomod.ph.

Foto: stavri.ro

Back To Top