Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

maricel pacuraruProcurorii DNA au făcut, luni dimineaţa, mai multe percheziţii la imobilele deţinute de fratele lui Elan Schwartzenberg, cazul având legătură cu dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta. Percheziţii au fost făcute şi la imobile ale Monicăi Hoffman, o apropiată al lui Elan Schwartzenberg, precum şi la cele ale lui Maricel Păcuraru unul dintre asociaţii lui Cosmin Guşă din conducerea Realitatea Media.

Aceştia, dar şi alte persoane urmează să fie audiate la DNA, au mai spus sursele citate.

În acest caz sunt vizate fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani în legătură cu activitatea Realitatea Media, au precizat aceleaşi surse.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că procurorii Secţiei de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală complexă ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de influenţă, spălarea banilor proveniţi din evaziune fiscală, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, bancrută frauduloasă, delapidare, în care sunt implicate peste 30 persoane fizice şi mai multe persoane juridice.

"Potrivit probelor administrate până în acest moment al urmăririi penale, suma care face obiectul spălării de bani este de peste 1.000.000 euro", a precizat DNA.
Luni dimineaţă au fost făcute percheziţii domiciliare în 35 de locaţii din Bucureşti, fiind emise mandate de aducere pentru 16 persoane, care urmează a fi audiate de procurori, se mai arată în comunicatul DNA.

Cine e Măricel Păcuraru

Actualitatea Prahoveană a mai scris despre personajul Măricel Păcuraru.

O întreagă suveică de firme, prin conturile cărora au circulat milioane de euro, a funcţionat nestigherită, atâta timp cât prietenia dintre sindicalistul Liviu Luca şi mogulul Sorin Ovidiu Vîntu a fost de nezdruncinat. Cuvintele cheie ale mariajului de interese erau două: Elbahold Limited (offshore Cipru) şi sora ei mai mică Petrom Service, devenită PSV Company, odată cu privatizarea Petrom şi pierderea unor contracte importante cu societatea naţională.
Elbahold LTD era deţinută, prin intermediul unui Trustee, de gruparea menţionată, societatea cipriotă deţinând, alături de membrii sindicatului din Petrom (preşedinte Liviu Luca), majoritatea decizională în acţionariatul PSV.
PSV Company are şi o soră mai mică, respectiv PSV Industry. De fapt, 99 la sută din Industry este deţinută de Company, ca să vedeţi cât de mult le place bambiliciul membrilor grupării de afaceri.

Cum a pus mâna gruparea Guşă-Păcuraru pe Realitatea, Alpha, şi, mai ales, PSV

APH v-a informat, în premieră, în data de 10 noiembrie 2011, că acţionarul majoritar al PSV Company, societatea cipriotă Elbahold Limited, a înstrăinat pachetul majoritar de acţiuni ale PSV Company (fosta Petromservice SA), către controversatul om de afaceri gălăţean Maricel Păcuraru (foto).

Numele lui Maricel Păcurare apare, în multe situaţii, legat de tranzacţiile financiare coordonate de Sorin Ovidiu Vântu.

Printre altele, SOV a vrut să vândă compania de cercetare de piaţă INSOMAR lui Maricel Păcuraru.

De asemenea, numele lui Păcuraru a apărut în dosarul de spălare de bani şi evaziune fiscală legat de poliţele de asigurare încheiate angajaţilor Poştei Române.
Păcuraru a finanţat înfiinţarea, la Galaţi, a firmei POSTCOM SA, împreună cu sindicalişti şi politicieni, prin care s-a încercat privatizarea Poştei Române.

La sfârşitul lui 1994, Păcuraru beneficia de un contract de furnizare de aparatură electronică, prin compensare cu tablă şi alte produse metalurgice, pe care Păcuraru le cumpăra de la Sidex. Televizoarele au fost vândute prin intermediul sindicatului Regionalei CFR Galaţi. Aceste operaţiuni se efectuau printr-o firmă a lui Păcuraru, Constant SA, la care era asociat şi liderul de sindicat al SNCFR Galaţi.

În 1996, a înfiinţat, împreună cu senatorul Ilie Plătică Vidovici şi alţi câţiva membri marcanţi ai PDSR, SC Romania Invest SA, care avea activităţi de garantare a tranzacţiilor şi alte tipuri de intermedieri financiare.
Amalgamul bizar de acţionari îi cuprinde pe maiorul Iosif Roca, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economico Financiare din Poliţia Municipală (Galaţi), locotenent-colonel Mircea Burghelea, şeful Poliţiei economice de la Judeţ, Marius Mateiu, membru al organizaţiei de tineret a PDSR Galaţi, Elena Trandafir, director al Societăţii de Alimentaţie publică Regal SA.

Păcuraru a fost implicat, printre altele, şi în acţionariatul Gardianul, deţinând, până în 2006, pachetul majoritar.

Ziarul Curentul a scris, de-a lungul timpului, că Păcuraru şi Vântu au fost şi parteneri de afaceri, fiind legaţi prin diverşi intermediari (persoane fizice şi persoane juridice gen off-shore-uri). Liderul BNS, Dumitru Costin, membru al CA-ului editorului Realitatea TV, declara că SOV şi Păcuraru au afaceri comune. Exemplul oferit: "Gardianul" - afacere care a fost pasată (tur-retur) între SOV şi Păcuraru.

"Îl cunosc pe Maricel Păcuraru din tinereţe, din facultate. El a luat de la Vântu. Tranzacţia a avut loc. S-a încheiat contractul de vânzare-cumpărare a off-shore-ului din Insulele Virgine. Numai ca încă nu s-a înregistrat nicăieri. Maricel a spus atunci că întâi să-si rezolve nu ştiu ce probleme cu off-shore-ul şi apoi să se înregistreze. Da, off-shore-ul era al lui Vântu", declara Dumitru Costin, referindu-se la Crown Gate Alliance Inc - Tortola, Insulele Virgine (căsuţa poştală reprezentată în România de Ghenadie Nipomici, basarabean care figurează în multe dintre afacerile fondate de "părintele FNI") care controla în proporţie de 90% compania Best Media Press SRL Bucureşti, editorul "Gardianul.

Maricel Păcuraru, protejat al senatorului PSD Ilie Plătică Vidovici, cu care este asociat în mai multe firme, şi-a clădit afacerile pe împrumuturi bancare nerambursabile. Prima bancă vizată a fost Banca Internaţională a Religiilor, de unde anonimul gălăţean a obţinut, în 1996, cu sprijinul senatorului, un credit de peste 1,5 milioane dolari, la acea dată. Banii nu i-a mai dat înapoi niciodată.


RVA Insolvency, lichidatorul lichidatorilor

Întâmplător, lichidator judiciar la Banca Internaţională a Religiilor este RVA Insolvency, care este, în prezent, tot întâmplător, administrator judiciar şi la PSV Company.
Pe lista de bănci ţepuite se mai află Dacia Felix şi Bancoop, de a căror prohod economic s-a ocupat acelaşi lichidator, RVA.
Sumele nu au fost recuperate niciodată, vorbim de aproape 3,8 miliarde de lei, în 1997, la Bancoop, 5 miliarde, în 1997, la Dacia Felix şi 2 miliarde la BIR.
Printre ţepele realizate se numără şi 250 de miliarde de lei produse Petrom Vrancea.
Soţia, Corina Păcuraru, a ocupat poziţia de secretar de stat la Ministerul Turismului, fiind înlocuită în urma scandalurilor, de cumnatul lui Maricel, Sorin Marius Crivtonencu.
Numele lui Păcuraru a apărut şi în scandalul furturilor din conductele Conpet.
Jurnalul Național a scris că Loteria Română a cheltuit 6 milioane de euro pentru cartele telefonice Pelegrin fabricate de o agenție de turism care aparține soției controversatului om de afaceri. Pentru că nu sunt foarte cunoscute, cartelele ar putea să se vândă în 60 de ani, conform publicației citate.

Apare Cosmin Guşă în ecuaţie

După ce APH informa, în exclusivitate, faptul că acţionarul majoritar al PSV Company, societatea cipriotă Elbahold Limited controlată de Sorin Ovidiu Vântu, a înstrăinat pachetul majoritar de acţiuni ale PSV Company (fosta Petromservice SA), către controversatul om de afaceri gălăţean Maricel Păcuraru, sursele noastre ne-au dezvăluit că, alături de Păcuraru, în acţionariatul PSV Company ar fi intrat, odată cu tranzacţia sus-amintită, şi analistul politic Cosmin Guşă.

Pe Cosmin Guşă îl cunoaşte o ţară întreagă. Omul apare regulat la Realitatea TV, pe burtierele postului pe care, prin tranzacţiile amintite, îl controlează, scriind că este „analist". Guşă „analizează", în momente potrivite şi la ore de audienţă maximă tot ce pare important în viaţa politică.

Dacă tot vorbim de apariţii, trebuie să ştiţi că, la momentul tranzacţiei din Cipru, Guşă a apărut şi în Ploieşti, la Alpha TV, promiţând că totul va merge bine. Şi a mers. Odată cu apariţia noii conduceri, angajaţii nu au mai văzut nici un ban, contribuţiile la stat, sănătate etc, nu au mai fost plătite – ţeapă totală.
Onorabilul Guşă, cel care apare la televizor ca să-şi dea cu părerea despre problemele financiare ale presei, libertatea de exprimare, etc, a uitat, împreună cu asociaţii săi, să îşi plătească proprii angajaţi cu lunile.
SOV ţepuit de Luca?

Scriam, la momentul respectiv, că Vântu este „frate" cu Luca, aşa cum au fost ani de zile, iar Guşă, chiar dacă face parte dintr-o altă schemă de afaceri, împreună cu Maricel, deci pe poziţii adverse faţă de Vântu, în final se iubesc ca fraţii.

Din informaţiile noastre, nu este deloc aşa.

În acest moment, după o perioadă de răcoreală în penitenciar, prin birourile lui Măricel Păcuraru şi compania a apărut zvonul că „iese şchiopu' şi ne face pe toţi!"

Pentru că domnul SOV pare a fi cel ţepuit din toată ecuaţia. Noutatea absolută ar fi că foştii prieteni nu se mai iubesc. Astfel, Luca ar fi asociat în anumite tranzacţii cu duşmanii lui SOV, fostul lui şef absolut.
În Cipru ar exista un dosar penal deschis de Procuratura Cipriotă în care se investighează tranzacţia acţiunilor PSV din Elbahold, unde ar exista nişte semnături în fals.

SURSE: Se pare că trustee-ul care a garantat tranzacţia către gruparea Guşă a acţionat pe aceeaşi schemă ca şi în cazul Realitatea. A dat în fals nişte declaraţii, pe care Registrul Comerţului Român le-a muşcat fără comentarii.
Investigaţia ar urma să controbăie şi pe la români, neştiindu-se dacă e greşeala unui funcţionar nevinovat sau pură intenţie remunerată ca atare.
Cert este că, dintr-un pix, SOV a rămas fără controlul Elbahol (Realitatea, Alpha, PSV, etc), afacerea fiind confiscată de Guşă et Comp, împreună cu noii intraţi în gaşca de afaceri, respectiv mogulul sindicalist Liviu Luca şi Florin Bercea, omul său de încredere.

Nu ştim dacă, în momentul aflării veştii că nu mai deţine controlul asupra Realitatea, Alpha, PSV etc, SOV nu a bătut cu bastonul tot ce mişca în celula penitenciarului unde a fost vremelnic cazat, cert este că acum, în libertate, a început să se răzbune pe cei care l-au păcălit.

Autosesizarea procuraturii cipriote ar avea legătură cu nişte plângeri venite din partea lui SOV, în care acesta acuză că el nu a semnat documentele tranzacţionării Elbahold, ci că acele semnături sunt falsuri.
Desigur că aceasta este o mică parte din povestea în care nu înţelegem de ce oameni ca Guşă sau Măricel mai sunt în libertate. Probabil că singura explicaţie este apartenenţa la unele entităţi de interese grupate în jurul unor servicii de informaţii mai mult sau mai puţin interne. Cert este că războiul a început.

Mina de magneziu – miza falsului în înscrisuri

Dacă vă gândiţi că Alpha TV sau Realitatea ar însemna ceva în ecuaţia asta, vă înşelaţi. Din informaţiile noastre, miza adevărată este reprezentată de PSV Company. Nu din dragoste faţă de angajaţi sau de numele unei companii care, în trecut, a adus beneficii substanţiale membrilor conducerii ar fi vorba, ci despre nişte zăcăminte deţinute, în baza unei concesiuni pe 49 de ani, undeva în Ardeal.

Sub zăcământul deţinut de PSV există straturi de resurse care i-au făcut pe Guşă, Măricel, Luca şi pe alţii să le sticlească ochii-n cap.
Zona respectivă este gata de exploatat, cu toate avizele de mediu luate. Primul strat este format din marmură, al doilea din alte materiale preţioase şi scumpe în construcţii.

Nici măcar gălăgia de bani din aceste materiale nu este importantă. Sub aceste straturi stă adevăratul loz câştigător. Mina exploatată prin concesiune de PSV conţine un zăcământ care se apropie, în urma unei exploatări eficiente, la valoarea PIB-ului multor ţări mai mult sau mai puţin bananiere. Sursele noastre ne-au explicat că este vorba despre un zăcământ de magneziu special, material exploatat numai în alte două colţuri ale planetei.
Muntele despre care vorbim ar conţine, în bani, miliarde de euro.

Back To Top