Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

100-dolari-bancnotaDe astăzi, americanii vor putea folosi la cumpărături o noua bancnotă de 100 de dolari, cea mai răspândită din lume. Aceasta are mai multe elemente de siguranţă şi este mai greu de contrafăcut. Este pentru prima oară în ultimele cinci decenii când celebrul bilet de bancă capătă un nou design.

Noua hârtie, pe care a fost păstrat portretul lui Benjamin Franklin, a fost redesenată pe baza celor mai noi tehnologii. Numărul 100 este colorat în galben auriu, la fel şi o călimară pe care este imprimat Clopotul Libertăţii din Philadelphia, a cărui culoare se schimbă de la brun la verde.

„Când mişti bancnota, aceste două elemente interacţionează. Pe lângă banda albastră tridimensională, imaginea clopotelor şi numărul 100 încep să se mişte. Ceea ce este interesant este că se mişcă în direcţia opusă. Dacă răsucesc hârtia în sus şi în jos, imaginile se mişcă de la stânga la dreapta", explică o reprezentantă a Rezervei Federale, Sonja Danburg.

Noul sistem de siguranţă este menit să-i descurajeze şi pe cei mai abili falsificatori.

„Este cea mai răspândită bancnotă a noastră. Până la două treimi dintre bancnote sunt în circulaţie în afara Statelor Unite. Este de asemenea cea mai des falsificată bancnotă americană din străinătate", spune Sonja Danburg.

Va mai dura câteva zile până când noua bancnota va ajunge dincolo de graniţele Statelor Unite.

O vreme, va circula în paralel cu cea veche. 80% din tranzacţiile bancare din SUA sunt realizate cu hârtia de 100 de dolari.

În prezent, pe tot globul exista 900 de astfel de miliarde de bancnote, titrează ro.stiri.yahoo.com.

Sursa foto:www.zf.ro

Back To Top