Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

carduri bancareO ţară din Orientul Mijlociu a făcut primii paşi pentru a renunţa la averea sub formă de bancnote şi monede.

Guvernul din Israel a autorizat o comisie care va avea rolul de a examina căile de a elimina banii cash din economia israeliană, scrie capital.ro.

La finalul lunii trecute, Israelul a făcut primul pas pentru a deveni prima societate din lume a cărei economie să funcţioneze fără bani cash.

Exista specialişti care spun că, în cazul în care guvernul israelian va reuşi acest lucru, economia Israelului va avea de suferit. Asta pentru ca oamenii vor încerca să facă tranzacţii cu bani cash în alte monede, mai relatează sursa citată.

Suedia este o altă ţară pentru care viitorul fără bani gheaţă este o posibilitate reală. Doar 20% din tranzacţiile comerciale mai folosesc bani cash în aceasta ţară, iar în ultimii doi ani, 645 de bancomate au trebuit desfiinţate, conform icenews.is.

Chiar şi asa, specialiştii estimează că abia în 2030 putem vorbi despre o economie suedeză complet lipsită de bancnote şi asta doar dacă guvernul va interveni pentru a elimina de tot banii gheaţă.

La nivel global, doar 34% din valoarea tranzacţiilor derivă din cheltuielile cu bani cash. Pe de altă parte, 85% din toate tranzacţiile rămân în această arenă, potrivit QZ.

Pentru cheltuielile mari, consumatorii preferă să apeleze la tranzacţiile eletronice. Cumpărăturile de zi cu zi, însă, continuă să desfăşoare după metoda tradiţională: cu banii din portofel.

Back To Top