Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bmw x5 proleasing ploiestiProleasing Motors Ploieşti găzduieste, între 14 - 16 noiembrie 2013, evenimentul de lansare oficială a noului BMW X5, fondatorul segmentului Sports Activity Vehicle şi liderul mondial al clasei, aflat la a treia generaţie.

Proleasing anunţă că evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, între 14 şi 16 noiembrie, în intervalul orar 10.00-17.00, la showroom-ul BMW Proleasing Motors, şi va include în program sesiuni intensive de drive test cu modelul nou lansat, workshop-uri de produs, acţiuni speciale şi tombole pentu vizitatori. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, astfel încât toţi cei interesaţi de achiziţia unui automobil BMW X5, cât şi toţi admiratorii modelului, sunt aşteptaţi pentru a se bucura de o experienţă premium completă.

Pentru drive test, Proleasing Motors, dealerul local BMW, va aloca patru modele BMW X5, in doua versiuni de motorizare: BMW X5 30d şi, disponibilă în premieră pentru clasa, versiunea M Performance BMW X5 M50d. *Echipat cu cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie din lume, tehnologia suspensiei care poartă amprenta M şi linia exterioară optimizate aerodinamic, BMW X5 M50d combină dinamica superioară pe şosea cu tracţiunea impecabilă în regim off-road.Noul BMW X5 M50d dispune standard de suspensie Adaptive M, care include Dynamic Damper Control (control dinamic al suspensiei) şi suspensie pneumatică pe puntea spate, precum şi servodirecţie asistată electric. Agilitatea îmbunătăţită considerabil şi un timp de sprint 0-100 km/h de 5,3 secunde sunt combinate cu economia de combustibil, ameliorată cu mai bine de zece procente faţă de modelul anterior.

Modelele propuse pentru drive test sunt disponibile cu vânzare imediată din stoc, sau în regim de comandă, pentru configuraţii preferenţiale, la Proleasing Motors, dealer oficial BMW şi MINI.

Deschis in martie 2013, în urma unei investitii de 2,5 milioane Euro, Proleasing Motors integrează, pe o suprafaţăde peste 2.000 de metri pătraţi, un showroom BMW, un showroom MINI - al treilea din ţară, un centru integrat service şi piese de schimb şi o ofertă extinsă de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection.Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

Back To Top