Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

numarat baniGuvernul estimează că schema de reduceri fiscale pentru populația cu venituri sub medie și credite bancare ar putea duce la reeșalonarea împrumuturilor pentru aproape un milion de români. În aceste condiții, băncile ar putea reduce ratele la credite cu până la 4 miliarde de lei în 2014, susţine premierul Victor Pont, citat de Mediafax.

Estimarea apare în contextul programului de stimulare a consumului pregătit de Guvern, care prevede reduceri de impozit pentru persoanele cu creditele restructurate, dar numai după expirarea perioadei de reeșalonare.

Premierul a precizat că măsura este agreată cu Fondul Monetar Internațional și va fi adoptată prin ordonanță, urmând să fie aplicată tuturor creditelor contractate de persoane fizice, salariați sau pensionari.

„Condiția este ca aceste persoane să aibă un venit lunar mai mic sau cel mult egal cu salariul mediu net, de 1.610 lei, și să nu aibă restanțe mai vechi de 90 zile la creditele bancare. Este vorba de înjumătățirea ratei pe o perioadă de doi ani, dar nu mai mult de 500 lei pe lună", a precizat Ponta. „Este un credit fiscal acordat de stat pentru a acoperi creșterea dobânzii pentru cei doi ani de scădere a ratei (...) Practic, jumătate din rata pe care o plătesc va fi amânată - cei care au 800 lei rată vor plăti doar 400 lei, restul de 400 lei se amână pe doi ani, iar statul va suporta, pe baza unui credit fiscal, din impozitul pe venit, diferența după ce se termină cei doi ani", a mai spus premierul, titrează Mediafax.

Măsura presupune ca numai în acest an să fie disponibilizate aproape 4 miliarde lei din partea băncilor pentru persoanele fizice.

Şeful Guvernului a apreciat că această măsură va permite „o creștere moderată, dar importantă" a consumului.

Mai multe AICI.

Back To Top