Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

evaziuneDin a doua jumătate a anului, Guvernul va declanșa, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Inspecția Muncii, o serie de controale la firme, în cadrul unui „proiect-pilot" care va fi definitivat în perioada imediată, pentru identificarea muncii la negru și a cazurilor de evaziune.

Angajamentul de a iniția astfel de controale a fost avansat de Guvern în ultimele negocieri cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), din luna februarie, și a fost inclus în scrisoarea de intenție transmisă la Washington.

„Controalele, care vor fi organizate împreună cu lnspecţia Muncii, se vor desfășura în a doua jumătate a anului 2014. Se preconizează ca proiectul să conducă la sporirea conformării voluntare și să reducă evaziunea pe segmentul muncii și să aibă loc o conștientizare la nivelul întregii țări cu privire la aspectele aferente", anunță Guvernul, citat de Mediafax.

Documentul mai relevă că, în luna octombrie 2013, a fost creat un grup de lucru la nivel înalt pentru ca autorităţile să "înţeleagă mai bine" slaba colectare a veniturilor în trimestrele 3 şi 4 de anul trecut şi că s-a constatat că acestea reflectă doar într-o măsură limitată procesul în derulare de reorganizare a ANAF.
Din acest motiv, Guvernul se angajează la FMI să aloce resurse suplimentare „monitorizării mai stricte" a numărului de companii nou-înregistrate, a activităţii de declarare - mai ales la marii contribuabili - și plată, a stocului și fluxului de arierate, a numărului de inspecții efectuate și a numărului și cuantumului acordurilor de înlesnire la plată semnate.

Citeste mai mult AICI

Back To Top