Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bani populatiePopulația trebuie să cunoască noțiuni economico-financiare pentru a face față complexității produselor financiare, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Analizele Comisiei Europene arată cum nivelul redus al cunoștințelor populației a amplificat criza globală.

„Cele mai recente evaluări și analize ale Comisiei Europene subliniază rolul pe care nivelul scăzut al cunoștinţelor economice, financiare l-a avut în amplificarea impactului crizei globale. Cu toate că Uniunea Europeană acordă o atenție sporită educației financiare în ultimii ani, multe state europene încă nu răspund adecvat la această problemă, iar populația nu deține încă suficiente cunoștințe care s-o ajute să înțeleagă serviciile și produsele financiare pentru a lua deciziile corecte", a declarat joi, Mugur Isărescu la conferința internațională „Educația financiară: investiție în viitorul societății", organizată de BNR în parteneriat cu Ministerul Educației.

„În această săptămână, sub egida Global Money Week, în toată rețeaua editorială a Băncii Naționale a României se derulează vizite la sediile BNR, la sediul central și în sucursale, prezentări și vizionări de filme privind istoria banilor, elemente de siguranță a bancnotelor", a mai spus Mugur Isărescu, citat de Mediafax.

El și-a completat discursul cu un citat al scriitorului american Alvin Toffler care spunea că „analfabeții secolului XXI nu vor fi cei care nu știu să scrie și să citească, ci aceia care nu pot învăța, dezvăța și reînvăța".

Ministrul Educației, Remus Pricopie, consideră că problematica educaţiei financiare a copiilor trebuie abordată dintr-o perspectivă cât mai largă. „România este pe unul dintre ultimele locuri la numărul de firme la mia de locuitori. Păi are legătură cu înțelegerea conceptului de bani, și de muncă, și de educație financiară și vom fi în continuare pe ultimul sau ultimele locuri dacă nu facem pași semnificativi toți, pentru a crește orizontul copiilor de astăzi, antreprenorilor de mâine", a spus Pricopie, titrează Mediafax.

Până la antreprenoriat, însă, el trebuie să convingă tinerii să frecventeze școala și să îi determine pe cât mai mulți dintre ei să-și dorească să ia bacalaureatul.

Back To Top