Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

lukoilANAF a pus sechestru pe bunurile Rafinăriei Petrotel Ploieşti, pe antrepozitul fiscal, aceasta înseamnând că această companie nu poate vinde nici benzina şi nici motorina pe care le rafinează. Astfel, pentru a-şi alimenta benzinăriile, trebuie să apeleze la piaţa liberă, iar de acolo va cumpăra combustibil la un preţ mai mare decât cel produs la rafinăria de la Ploieşti.

ANAF nu a vrut să comenteze situaţia de la Lukoil, însă surse din piaţa de energie spun că este vorba despre un sechestru pe antrepozitul fiscal. Inspectorii ANAF verifică toate actele companiei şi vor să vadă modul în care au fost accizate produsele rafinate.

În octombrie anul trecut, procurorii au pus sechestru pe rafinărie şi pe stocurile acesteia. Pe 2 octombrie 2014, rafinăria de la marginea Ploieştiului părea că este cucerită de mascaţii poliţiei române. În birourile şefilor, procurorii scotoceau în fiecare sertar. Erau percheziţii şi la alte peste 20 de adrese. Motivul: evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul estimat: 230 de milioane de euro.

Următoarea mişcare a procurorilor a fost să ceară sechestru pentru rezervele de petrol aflate în Portul Constanţa. Era o primă încercare de a recupera presupusa pagubă. Răspunsul a venit imediat. Rafinăria a început procedurile pentru oprirea activităţii. 3.500 de oameni erau în pericol să rămână fără locurile de muncă, lucru pe care premierul Victor Ponta şi ambasada Rusiei l-au declarat inacceptabil.
Integral, digi24.ro

Back To Top