Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

TTIP 2„TTIP (Parteneriatul Transatlantic de Comerț și Investiții) are implicații profunde atât pentru viitoarea evoluție a politicii comerciale a UE, cât și pentru maniera în care acesta modelează relațiile economice cu alți jucători importanți pe plan global. După criza din Grecia, întreg modelul economic european trebuie analizat. Europa și lumea sunt într-o nouă etapă din 2008 încoace. Iar Uniunea Europeană trebuie să accepte aceste transformări și să se adapteze. TTIP are și o puternică componentă strategică pentru viitorul relației transatlantice și pentru șlefuirea sistemului de norme care va guverna o lume tot mai globalizată și în plină reașezare" a declarat Mircea Geoană la conferința organizată de Institutul Aspen Italia la Milano cu ocazia EXPO 2015 – Forumul Aspen la Expo: securitate alimentară, nutriție și sănătate la nivel global.

Prezent la această conferință, Președintele Institutului Aspen România a moderat panelul "The case for TTIP: how, when, what?", la care au mai participat Michael Punke, Deputy United States Trade Representative, ambasador al SUA și reprezentant permanent la Organizația Internațională a Municii, Anthony L. Gardner, ambasadorul SUA la UE, Anna Maria Corazza Bildt, europarlamentar și Jean Luc Demarty, Director General pentru Comerț, Comisia Europeană.

TTIP"La nivel de state membre, vă dau exemplul pe care îl cunosc cel mai bine, cel al României. Dacă noi ne-am folosi de locația noastră economică și geografică precum de o cale de acces pentru o piață mai largă, am putea deveni nu doar o poartă de comerț către și dinspre Europa, ci o poartă către zona de liber schimb euro-atlantică. Întrebarea este cum putem să facem ca geografia României să beneficieze de pe urma zonei de liber-schimb transatlantice și cum putem să ne valorificăm poziția geografică pentru a ne crește economia. De exemplu, până în 2050, populația planetei va fi de 9,5 miliarde. Nevoia de hrană se va dubla. De aceea, un sector agro-industrial‎ puternic și orientat către export reprezintă un atu economic și strategic pentru România", a mai adăugat senatorul român.

"Forumul Aspen la Expo: securitate alimentară, nutriție și sănătate la nivel global", organizat de Institutul Aspen Italia, are loc la Milano în perioada 8-10 iulie. La eveniment participă reprezentanți din cadrul tuturor institutelor Aspen, precum Walter Isaacson, Președinte și CEO The Aspen Institute, Giulio Tremonti, Președinte Aspen Italia, Rüdiger Lentz, Director Executiv, Institutul Aspen Germania; oficiali americani și europeni precum Maurizio Martina, Ministru al Agriculturii Italia, Doug Hickey, Comisar General al pavilionului SUA la EXPO MILANO, Paolo De Castro, europarlamentar; reprezentanți ai presei precum Monica Maggioni, Director Rai News, Corby Kummer, Senior Editor The Atlantic și reprezentanți ai mediului de afaceri din Italia și Europa.

Sursa link – mirceageoana.ro

Back To Top