Categorie: Economic

VEOLIA HDCa în fiecare an, Veolia Energie Prahova a început, încă din luna mai, lucrările de vară pentru pregătirea următorului sezon de încălzire.

Aceste lucrări, concentrate pe echipamentele aferente întregului lanț de producție, transport, distribuție, au ca scop asigurarea calității și continuității în furnizare pentru sezonul de încălzire 2015-2016.

Astfel, doar pentru lucrările ce vizează echipamentele de distribuție a energiei termice, Veolia Energie Prahova va aloca în această vară aproape 5 milioane de lei. Până în prezent, s-a securizat buna funcționare a unui număr de 55 de puncte termice (60% din totalul punctelor termice aflate în exploatarea Veolia Energie Prahova), ce furnizează apă caldă și căldură pentru 30.000 de apartamente (53% din totalul apartamentelor conectate la sistemul de termoficare din Ploiești).

Și pentru echipamentele de producție se derulează același tip de lucrări, investițiile și mentenanța prevăzute pentru această vară însumând peste 12 Milioane Lei.

Lucrările vor continua până la sfârșitul verii, când pentru toate echipamentele de producție și distribuție se va finaliza planul de investiții și mentenanță. Lucrările de acest fel, desfășurate în fiecare vară, au contribuit la creșterea gradului de continuitate în furnizare la 99,6%.

Veolia Energie Prahova este parte a Grupului Veolia, referința mondială a gestiunii optimizate de resurse. Prezent pe 5 continente cu peste 179 000 de salariați și o cifră de afaceri de 24,4 miliarde de euro în 2014, Grupul Veolia oferă servicii de alimentare cu energie termică (450 de rețele de termoficare), apă și canalizare, gestiune deșeuri. Veolia Energie Prahova este operatorul sistemului centralizat de termoficare al Municipiului Ploiești din 2004 pentru o perioadă de 15 ani. Contractul de delegare prin concesiune este unul de rezultat, bazat pe indicatori de performanță monitorizați în permanență. Principalul obiectiv al Veolia la Ploiești este să ofere clienților săi un serviciu public la un înalt grad de calitate și continuitate, și la un preț corect.

Back To Top