Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

alina-maria-paraialaAlina-Maria Paraiala, un fost fotomodel, a fost numita membru in Consiliul de Administratie al Societății Naționale a Sării (SALROM), pentru o perioada de patru luni, cu posibilitate de prelungire pana la sase luni, conform unei decizii din 31 ianuarie a actionarilor, titrează hotnews.ro.

Aceasta a fost numită în locul Oanei Bizgan Gayral, care a ajuns deputat USR. Chiar daca si-a inceput cariera ca fotomodel, Alina-Maria Paraiala a detinut functii de consilier sau sef de cabinet ai mai multor ministri si secretari de stat, in special in timpul guvernarii Ponta.

In plus, a detinut si functia de membru in Consiliile de Administratie ale CFR SA si CFR Marfa, potrivit unei declaratii de avere din noiembrie 2015, depusa in calitate de director de cabinet al unui secretar de stat din Ministerul Economiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri. De altfel, la CFR Marfa a fost numita administrator in 2014, cand era sefa de cabinet al fostului ministru al Transporturilor Dan Sova.

Hotnews.ro

Back To Top