Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Anul viitor, la Ploiești va apărea o a doua fabrică a japonezilor de la Calsonic. O întâlnire pe această temă a avut loc luni, cu Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.


Investiţia de tip greenfield demarată de Calsonic Kansei presupune construcţia unei noi fabrici de componente electronice pentru industria auto. Aceasta va fi demarata în 2018, urmând a începe producţia de serie în 2020, generând până la 370 de noi locuri de muncă, potrivit HotNews. Nouă capacitate de producţie va fi construită în vecinătatea celei existente în Ploieşti, investiţie demarată de companie în 2006, şi care în prezent are 630 de angajaţi.
Calsonic Kansei produce în România Radiatoare pentru sisteme de răcire, intercoolere, încălzitoare şi sisteme de aer condiţionat, fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente pentru industria auto la nivel mondial (Alianţa Renault-Nissan, Audi, Volkswagen, Daimler, Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Mâzda, s.a.). Compania are peste 80 de fabrici de producţie în care se realizează sisteme electronice, componente de interior, sisteme de admisie-evacuare şi sisteme termice pentru automobile, mai scrie sursa citată. Clasonic are 22.000 de angajaţi în lume şi a fost înfiinţată în 1938. În Europa niponii au fabrici în Marea Britanie, Spania, Franţa, Germania şi Rusia.

 

Back To Top