Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat în luna iunie acţiuni de control în domeniul relaţiilor de muncă şi privind securiatea şi sănătatea în muncă, aplicând, în total, amenzi în valoare totală de 279.000 lei.

În urma celor 216 controale efectuate de inspectori în domeniul relațiilor de muncă, ITM Prahova a aplicat 20 de amenzi în valoare de 170.000 lei. Totodată, au fost aplicat opt amenzi, în valoare de 120.000 lei, angajatorilor care utilizau persoane fără a le fi întocmit forme legale de muncă. 24 de angajați au fost depistați muncind la negru, iar în cazul unui operator economic, care folosea la lucru mai mult de 5 persoane care nu aveau întocmite forme legale de angajare, au fost înştiinţate Poliția Prahova şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 129 de controale şi 110 de angajatori au fost sancţionaţi. S-au aplicat amenzi în valoare de 109.000 de lei.
În luna iunie, potrivit bilanțului întocmit de ITM Prahova, angajatorii au comunicat instituției 26 evenimente care, în urma cercetărilor efectuate de către inspectorii de muncă, vor fi încadrate sau nu ca accidente de muncă.
"Sunt domenii sensibile precum comerțul și construcțiile care în plină vară au nevoie de acțiuni concentrate de control care să contribuie la evitarea evenimentelor ce pun în pericol sănătatea și chiar viața lucrătorilor. Vom insista în acțiunile noastre asupra răspunderii contravenționale și penale pentru utilizarea forței de muncă fără forme legale ori sub declararea nivelului real de salarizare", a spus inspectorul general de stat Nicolae Bratu.

Back To Top