Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Noua conducere a Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) estimează scumpiri pentru consumatorii finali atât în ceea ce privește energia electrică, cât și gazele naturale, în principal ca urmare a majorării prețurilor de tranzacționare angro pe bursele de profil.

 

Informațiile se regăsesc în primul raport elaborat de noua conducere a ANRE, citat de profit.ro. DDDocumentul se referă la o posibilă majorare cu circa 1,5% a prețului energiei electrice la clienții finali de la 1 ianuarie 2018. Motivul este creșterea costurilor energiei achiziționate de operatorul de transport și sistem Transelectrica cu energia suplimentară necesară asigurării siguranței în funcționare a sistemului energetic național, în momentele în care producția de energie nu face față consumului. În acele momente, intră în funcțiune capacități de producție suplimentare, care în condiții normale nu produc.
În ceea ce privește gazele naturale, ANRE arată că prețurile angro de achiziție a acestora de către furnizori de la producători pe bursa de gaze, pentru perioada de livrare noiembrie 2017 – martie 2018, ajung până la 78 lei/MWh, fiind astfel și cu peste 20% mai mari comparativ cu prețul angro de achiziție inclus în tarifele la gaze în vigoare la finalul lunii octombrie 2017, de 64,67 lei/MWh.
Citiți mai multe pe profit.ro.

Back To Top