Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Compania producătoare de rachete MBDA, Romarm și Electromecanica Ploiești au semnat un memorandum, francezii anunțându-și intenția de a venit în România pentru fabricarea de componente ale rachetelor și crearea unor linii de asamblare și mentenanță, care ar urma să funcționeze la Ploiești.

 

Pentru a pune în aplicare acest plan, francezii de la MBDA intenționează să recruteze personal din țara noastră, care va fi instruit în Selles-Saint-Denies, acolo unde este facilitatea europeană a MBDA de asamblare a rachetelor, dar şi în unităţile de producţie în Bourges, unde aproape jumătate din angajaţi se ocupă cu producţia mecanică şi a subsistemelor, precum şi în Paris, scrie Gândul, care anunță investiția companiei în România.
De asemenea, firma intenţionează să implice studenţii români în sistemul de fabricaţie al rachetelor, propunând Academiei Militare un program prin care studenţii vor participa la sesiuni de instructaj, tot în Franţa.
MBDA este un producător european de sisteme de rachete tactice prezent în cinci țări din Europa și în USA. Acordul cu Romarm și filiala de la Ploiești, Electromecanica, a fost semnat cu prilejul vizitei președintelui Franței, Emmanuel Macron, în România. Compania franceză intenţionează să fabrice componente ale rachetelor în România şi să creeze linii de asamblare şi de mentenanţă ale rachetelor Mistral şi Mika, la Ploieşti, mai scrie sursa citată.

Back To Top