Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Grupul ROCKWOOL a anunțat, vineri, că va construi, la Ploiești, o cea mai ouă fabrică a sa, în cadrul programului de extindere în SUA, Suedia și România, anunțat în primăvara acestui an.

Fabrica de vată minerală care va fi construită pe un teren de 30 de hectare, aproape de Ploiești, în comuna Ariceștii Rahtivani, va însemna o investiție de 50 de milioane de euro și, potrivit reprezentanţilor companiei, va crea în jur de 150 de locuri de muncă direct și alte 300 în mod indirect, pentru servicii și logistică. Aceasta va fi prima fabrică de vată minerală bazaltică a Grupului ROCKWOOL în România și este un proiect prin care compania dorește să-și consolideze prezența în țara noastră, piață pe care este activ de aproape 20 de ani prin intermediul filialei locale de vânzări. De asemenea, noua unitate va contribui la creșterea economiei locale în condițiile în care cea mai mare parte a materiei prime și a serviciilor de logistică va proveni din România, iar cea mai mare parte a forței de muncă angajate direct de ROCKWOOL sau de companiile subcontractante va fi locală. Procesul pentru emiterea permiselor și autorizațiilor necesare a fost inițiat, astfel că producția de vată minerală bazaltică este estimată să înceapă în anul 2019.
„Această investiție ne va permite să sprijinim mai bine eforturile României de a crește siguranța împotriva incendiilor și eficiența energetică în clădirile din țară. Încurajăm Guvernul să continue să colaboreze cu statele membre ale Uniunii Europene în cadrul platformei pentru schimb de informații în domeniul incendiilor (FIEP), precum și pentru alte inițiative care vor îmbunătăți reglementările privind siguranța la incendiu. Ca lider mondial în fabricarea de produse din vată minerală bazaltică incombustibile, suntem deschiși să împărtășim cu autoritățile, clienții și alte părți interesate toate cunoștințele și expertiza pe care le-am acumulat de-a lungul celor 80 de ani în care am făcut clădirile mai confortabile, eficiente energetic și sigure la incendii", a declarat Gilles Maria, Senior Vice President, ROCKWOOL Group.
„De aproape 20 de ani le livrăm clienților români servicii și produse de izolație de înaltă calitate, iar această fabrică, după ce va fi finalizată, ne va permite să oferim un sprijin și mai ridicat în România și în țările învecinate. Suntem încântați să devenim parte a comunității locale din Prahova și din România și vrem să mulțumim Guvernului României, Invest Romania și autorităților din județul Prahova și Ariceștii Rahtivani pentru susținerea și colaborarea pentru acest proiect de investiții", a spus Rafael Rodriguez, Managing Director, ROCKWOOL South Europe.
Grupul ROCKWOOL este suntem liderul mondial în livrarea de soluții pe bază de vată minerală bazaltică, de la izolarea clădirilor la tavane acustice, soluții ecologice pentru industria horticolă, fibre speciale folosite în scop industrial și până la izolații eficiente pentru instalații industriale și industria navală.

Back To Top