Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Guvernul a decis prorogarea, până la 1 iulie 2018, a termenului pentru introducerea plății în același cont unic a contribuțiilor sociale, impozitului pe profit/venit/dividende, impozitului pe veniturile microîntreprinderilor sau impozitul specific unor activități.

Noile reglementări nu vor mai intra în vigoare de la 1 ianuarie, ci la 1 iulie 2018, a hotărât Executivul, prin Ordonanță de Urgență. Până atunci vor putea fi utilizate cele două conturi unice valabile și până la 31 decembrie 2017. " Măsura are scopul să protejeze contribuabilii de bună-credință, care vor evita astfel riscul depunerii de cereri pentru corectarea erorilor din documentele de plată sau de calculare a obligațiilor fiscale accesorii în cazul nevalabilității plății. Amânarea termenului de aplicare s-a stabilit având în vedere modificările legislative recent adoptate în domeniul fiscal, care implică din partea contribuabililor conformarea la noile cerințe de raportare și îndeplinire a obligațiilor declarative și de plată", au explicat reprezentanții Executivului.
În prezent, în unul dintre cele două conturi de la Trezorerie sunt achitate impozitul pe profit/venit/dividende, impozitul pe veniturile microîntreprinderilor sau impozitul specific unor activități, iar în celălalt sunt plătite contribuțiile la pensie, sănătate și șomaj.
Prorogarea nu are nicio legătură cu transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, a ținut să sublinieze ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa. Aceasta va intra în vigoare, așa cum era stabilit, de la 1 ianuarie 2018.

Back To Top