Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

prima casa utopieVeşti rele pentru cine vrea să cumpere locuinţă anul acesta cu ajutorul programului guvernamental Prima Casă. Statul dă cu jumătate de miliard de lei mai puţin pentru garantarea împrumuturilor, aşa că amatorii trebuie să aibă dosarele bine pregătite, ca să fie siguri că băncile le analizează în timp util, înainte să se termine fondurile, arată Digi 24.

Scăderea fondurilor de la programul Prima Casă îngrijorează pe mulţi. Aproape două treimi dintre locuinţele noi cumpărate anul trecut au fost finanţate printr-un asemenea împrumut, mai arată sursa citată.

Specialiştii cred că suma alocată anul acesta nu ajunge pentru toţi cei care vor să cumpere casă prin credit garantat de stat. Fondurile asigură doar 20 de mii de locuinţe, cu cinci mii mai puţine decât anul trecut, aşa că lupta va fi dură.

Bucuria celor care vor primi un credit Prima Casă va fi însă umbrită de creşterile de preţuri care apar de regulă pe piaţa imobiliară, mai avertizează specialiştii.

Programul guvernamental Prima Casă a început acum opt ani pentru a revigora piaţa imobiliară devastată de recesiunea economică ce tocmai se termina. De atunci, aproape 230.000 de oameni au devenit proprietari cu ajutorul unui asemenea credit, mai informează Digi 24.

Back To Top