Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Sunt zile de foc pentru leu, care se depreciază rapid în raport cu euro și alte valute. Vineri, moneda națională a încheiat la un nou minim istoric, după ce marți stabilise, de asemenea, un record negativ.

 

Moneda europeană a trecut, vineri, de pragul de 4,66 lei, fiind cotată de BNR la 4,6614, cea mai mare valoare față de leu, care își continuă astfel deprecierea fără precedent. Marți, moneda națională stabilea, de asemenea, un minim record față de cea europeană, un euro fiind cotat la 4,6599. Recordul nu a rezistat mult, iar vineri, la prânz, leul a primit această nouă lovitură, după ce euro a înregistrat o creștere de 0,21% față de ziua precedentă.
Dolarul american a încheiat ședința în scădere (3,7984 lei), în timp ce lira sterlină și francul elvețian au avut aceeași tendință crescătoare, ajungând, la finalul unei săptămâni grele pentru moneda națională, la 5,2814 lei, respectiv 3,9727 lei.

Back To Top