Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministerul de Finanțe a publicat, luni seară, proiectul unei ordonanțe de urgență pentru prorogarea termenului de depunere a declarației 600, iar președintele PSD Liviu Dragnea a susținut că se poate merge până la eliminarea acestuia. Numai că așa ceva ar fi imposibil, explică fostul ministru de Finanțe, Ioana Petrescu.

 

"Nu ai cum să vii cu soluția de a elimina formularul 600. Atunci cum mai calculezi asigurările sociale pentru cei care au alte tipuri de venituri decât salarii? Cei care spun acest lucru nu înțeleg Codul Fiscal și nu înțeleg cum funcționează aceste tipuri de declarații și aceste tipuri de venituri", a declarat Ioana Petrescu, la RFI. Fostul ministru de Finanțe susține, însă, că declarația 600 ar putea avantaja anumite categorii de contribuabili. "Această măsură a fost făcută peste noapte și nu a fost comunicată corect, pentru că altfel majoritatea persoanelor care au venituri independente sunt avantajate pentru că, ele vor plăti, dacă au avut venituri peste 22.800 lei net anul trecut, în acest an vor plăti doar la nivelul salariului minim, deci asigurările de sănătate sunt plătite la nivelul salariului minim pe țară, iar cele la pensii, ei au de ales dacă vor să plătească la nivelul salariului minim sau un pic mai mult dacă doresc. În principiu, e de bine, dar a fost comunicat foarte prost", susține Ioana Petrescu.
Un alt fost ministru de Finanțe din Guvernul Ponta, Eugen Teodorovici, a cerut eliminarea imediată a formularului (VEZI DETALII).
Luni seară, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că termenul pentru depunerea acestei declarații va fi amânat, până la 1 martie, și că s-ar putea ajunge chiar la eliminarea acesteia.

Back To Top