Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

impozitare progresiva salariiImpozitul pe gospodărie, despre care fostul premier Mihai Tudose spunea că a fost o propunere discutată şi uitată, se întoarce. Măsura va rămâne şi în cea de a treia variantă a programului de Guvernare PSD-ALDE, cea cu care va merge în Parlament Viorica Dăncilă.

Deocamdată nu a fost definit şi un termen pentru aplicarea noului sistem de impozitare, informează Digi 24, citându-l pe preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a afirmat că încă n-a fost stabilită o formă finală.

La rândul său, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat că această măsură rămâne în planurile coaliţiei, afirmând că înainte de aplicarea ei mai este nevoie, totuşi, de calcule ample.

„Impozitul global pe venit va rămâne în continuare, dar nu pot să vă dau un termen referitor la introducerea lui. Ministerul de Finanţe are de făcut o pregătire amplă. Numai când va fi făcută această pregătire vom putea să discutăm de momentul introducerii lui”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, citat de Digi 24.

Back To Top