Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

coral impexOperatorul ploieștean Coral Impex SRL se va adresa procurorilor pentru a reclama comportamentul abuziv al administrației locale din municipiul Deva care a favorizat un operator economic din zonă, în ciuda rezultatului licitației pentru servicii de profil care îi era favorabil Coral Impex. Informația a fost obținută în exclusivitate de Actualitatea Prahoveană de la patronul societății ploieștene, Alexandru Badea

„De 25 de ani, câți împlinim anul acesta, societatea Coral s-a impus în România prin competiție corectă și prin servicii de înaltă calitate în tratamente fitosanitare, deratizare, dezinfecție și dezinsecție. Dovada se regăsește în rezultatele economice, în mulțumirea sutelor de angajați și în implicarea permanentă avută în cadrul comunității din care facem parte. Societatea ploieșteană Coral este astăzi unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat, situându-ne în top 100 la nivel național, din sute de mii de firme câte sunt înregistrate în România.

Avem laboratoare și angajați specializați, pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde, mai ales că discutăm despre sănătatea publică. 

Lupta anticorupție din ultimii ani a reușit să reglementeze multe dintre problemele pe care o firmă corectă le întâlnea la licitații. Orice s-ar spune, oamenii de afaceri corecți au avut de câștigat enorm prin faptul că domeniul achizițiilor publice a fost, în ultimii trei-patru ani, unul mai puțin viciat de bănuieli de aranjament făcute de tot felul de indivizi certați cu legea.

În ziua de azi, dacă documentația unei firme care se prezintă la licitație este fundamentată corect și realist, această firmă are toate premisele să o și câștige. Toate licitațiile din România pe care le-am câștigat sunt rezultatul a mii și mii de calcule și al unei experiențe de un sfert de secol în acest domeniu de activitate.

Documentația Coral este perfectă, impozitele sunt întotdeauna plătite fără întârzieri, așa am funcționat atâta timp, nu este nici o rețetă secretă a succesului în afară de muncă și seriozitate.

Legat de licitația de la Deva, experiența trăită acolo a fost una neplăcută. Ceea ce am trăit noi acolo dovedește că încă mai există oameni care au impresia că pot păcăli regulile. Concret, a existat o licitație la care societatea DD Chim din Deva, care era client vechi al primăriei, a avut o ofertă incompletă, iar comisia de licitație, în loc să ne dea nouă, firmei Coral, câștig de cauză, pentru că noi aveam oferta completă, așa cum s-a și dovedit ulterior, a anulat complet licitația.

Bineînțeles că am contestat în instanță decizia primăriei. Motivând că nu au cum să stea cu insectele în oraș până la finalizarea procesului, reprezentanții primăriei Deva au dat serviciile de Deratizare, pe încredințare directă, aceleiași societăți DD Chim, la un preț incredibil, de 2,5 ori mai mare decât ofertase înainte la licitația anulată.

După aproximativ un an, Coral a câștigat în instanță procesul împotriva primăriei, însă aceasta a atacat decizia la Curtea de Apel. În acest timp, concurenții noștri de la DD Chim au lucrat nederanjați pe încredințare directă.

Mai mult, după ce și Curtea de Apel ne-a dat dreptate, respingând apelul primăriei Deva prin sentință definitivă, între momentul sentinței și redactarea motivării, primăria Deva a mai prelungit cu un an încredințarea directă către DD Chim. Mi se pare strigător la cer, de aceea m-am hotărât să formulez o plângere penală împotriva factorilor de decizie vinovați de această situație”, a declarat, în exclusivitate pentru APH, Alexandru Badea, directorul Coral Impex SRL.

 

Back To Top