Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Grupul OMV a prezentat  strategia companiei pentru perioada 2018-2025, document care acordă o importanță deosebită celor trei rafinării pe care le deține. Una dintre ele este Petrobrazi, aflată în apropiere de Ploiești, singura pe care grupul o mai are în România.

Oficialii OMV au anunțat că vor să investească în următorii şapte ani un miliard de euro în cele trei rafinării ale grupului - Schwechat, Burghausen şi Petrobrazi, în perspectiva intenţiei de a dubla capacitatea de rafinare pe termen lung, precizează Agerpres, citând informații furnizate de companie, referitor la strategia până în 2025.

Tot referitor la Petrobrazi, însă, un alt aspect important se referă la posibilitatea ca aici să fie construită o instalație petrochimică. Varianta se află în analiza oficialilor companiei, implementarea unui asemenea proiect însemnând investiții considerabile care să ridice capacitatea de livra produse cu valoare adăugată mai mare, în cazul rafinăriei de lângă Ploiești, potrivit economica.net. “Avem o producţie mică de aromate la Petrobrazi, şi analizăm dacă putem să o creştem”, a declarat Manfred Leitner, membru al boardului OMV, responsabil de partea de rafinare şi marketing, pentru sursa citată.

Petrobrazi a fost achiziționată de OMV în 2004, ca parte a petrom, odată cu Arpechim Pitești, închisă în 2011.

Back To Top