Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ediția din 2018 a Programului "Rabla Plus" va debuta săptămâna viitoare, iar aplicanții vor putea primi, pentru achiziționarea unui autovehicul nou, electric, un sprijin de aproximativ 10.000 de euro.

Bugetul aprobat pentru ediția din acest an este de 120 de milioane de lei, iar autoritățile estimează că sprijinul va putea fi acordat unui număr de aproximativ 2.000 de beneficiari. "Se acordă două tipuri de ecotichete: unul de 45.000 lei, deci 10.000 de euro, dar nu mai mult de 50% din preţul de comercializare, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric. În acelaşi timp, oferim un ecobonus de 20.000 de lei(aproximativ 5.000 de euro), dar nu mai mult de 50% din preţul de comercializare, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km. Pentru acest an, estimăm că se vor cumpăra prin Programul «Rabla Plus» un număr de 2.000 de maşini electrice", a anunțat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

De asemenea, pentru staţiile de reîncărcare a maşinilor electrice, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a promovat o schemă de ajutor de stat pentru conectarea oraşelor prin reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi, pentru care se aşteaptă avizul Comisiei Europene.

"A fost notificată, deja, Comisia Europeană, iar acum depinde de aprobarea schemei de ajutor de stat de către Comisie pentru a pune în operă, aşa cum ne-am propus, obiectivele îndrăzneţe asumate prin Programul de guvernare, adică 20.000 de staţii de reîncărcare. Dorinţa nemărginită a românului de a-şi cumpăra o maşină electrică sau hibrid plug-in trebuie să fie încurajată", a precizat ministrul Mediului.

Accesarea Programului "Rabla Plus" nu este condiţionată de casarea şi radierea unui autovehicul uzat. Prima oferită în cadrul Programului "Rabla Clasic" se poate cumula cu ecotichetele prevăzute de Programul "Rabla Plus", totuși, în cazul în care solicitantul va achiziţiona fie un autovehicul nou electric, fie unul electric hibrid plug-in.

Pe segmentul ”Rabla Plus” sunt prevăzute o serie de modificări faţă de ediţia din 2017. Astfel, solicitantul persoană fizică poate achiziţiona, pe parcursul unui ancalendaristic, un singur autovehicul nou în cadrul Programului, beneficiind de un ecotichet, producătorii validaţi au obligaţia de a introduce în aplicaţia informatică, în termen de 10 zile de la emiterea facturii, informaţiile privind achiziţia autovehiculului nou, iar persoanele juridice pot înmatricula autovehiculele noi cumpărate prin program în termen de 90 de zile de la data emiterii facturii de achiziţie. De asemenea, persoanele juridice de drept privat au interdicţie de înstrăinare a autovehiculelor achiziţionate prin "Rabla Plus" pentru o perioadă de un an de la emiterea facturii.

Autorităţile şi instituţiile publice, indiferent de sistemul de finanţareşi subordonare, pot achiziţiona, prin Programul "Rabla Plus", autoturisme ecologice noi la o contravaloare în lei de maximum 35.000 de euro (fără TVA) pentru fiecare maşină, sumă aproape dublă faţă de cea stabilită anterior, de 18.000 de euro (inclusiv TVA).

Ediţia din 2017 a Programului "Rabla" (Clasic şi Plus) a beneficiat de o alocare în valoare de 205 milioane de lei, inclusiv cu suplimentarea de 25 de milioane lei din timpul anului. Anul trecut, prin programul ”Rabla Plus” au fost achiziţionate 467 de autovehicule noi, dintre care 370 pur electrice şi 97 plug-in.

Back To Top