Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Autoritățile din Bulgaria vor să ia măsuri astfel încât țara lor să nu se transforme într-un "cimitir al maşinilor diesel".

Peste 100.000 de şoferi români care şi-au înscris maşinile în ţara vecină ca să scape de taxa auto de la noi, eliminată între timp, la presiunea oficialilor europeni, vor fi afectați de planurile care se fac la sud de Dunăre. „Putem să ajungem foarte uşor un cimitir al maşinilor diesel. Suntem siguri că această problemă va deveni mai gravă”, scrie investor.bg.

Autorităţile de peste Dunăre pregătesc taxa auto de poluare, iar asta le va face viața grea românilor, comentează Digi24.

Și la noi autorităţile vor să reintroducă taxa auto. După ce timbrul de mediu a fost eliminat, anul trecut, Ministerul Mediului se gândește la o nouă formă a acestuia, valoarea urmând să reflecte cât de mult poluează mașina. În funcție de acest lucru, șoferii români vor plăti între 50 și 200 de euro, echivalați în lei, sub forma unei noi taxe, care va funcționa ca un fel de impozit.

Back To Top