Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

apiaUnii dintre angajații APIA vor avea program la începutul săptămânii viitoare, când majoritatea bugetarilor va beneficia de libere, pe 30 aprilie și 1 mai.

Măsura a fost anunțată, în județ, printr-o informare semnată de directorul APIA Prahova, ing. Ion Dirilici, și a fost luată pentru a permite respectarea calendarului acțiunilor planificate în această perioadă: "Având în vedere că la nivelul instituției APIA Prahova se află în desfășurare campania de primire a cererilor unice de plată, aferentă anului 2018, vă aducem la cunoștință că Serviciile de specialitate și Centrele locale vor avea program normal de lucru în zilele de 30.04.2018 și 01.05.2018".

Campania a luat startul pe 1 martie, iar cererile pot fi depuse până cel târziu pe 15 mai, în timp ce completarea declaraţiei de suprafaţă şi a celei pentru sectorul zootehnic se va realiza electronic, folosind aplicaţia IPA-Online, la adresa: http://lpis.apia.org.ro/, după cum au anunțat reprezentanții APIA încă din februarie.

Instituţia preciza atunci că fermierii depun o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe. Cererile se depun la Centrele judeţene APIA în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol şi la centrele locale în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.

Back To Top