Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

tichete vacantaTichetele de vacanță cumpărate de pe site-urile de anunțuri nu pot fi folosite de altcineva decât de titular, i-a avertizat ministrul Turismului pe cei care poate luau în calcul să facă, astfel, o mică economie în bugetul de vacanță. De asemenea, vânzătorii riscă amenzi uriaşe, la fel și operatorii economici care încalcă legea și primesc astfel de vouchere, de la persoane care nu ar fi trebuit să le dețină.

Avertismentul a fost lansat chiar de ministrul Turismului, Bogdan Trif, după ce pe site-urile de anunțuri au apărut la vânzare, în ultimele săptămâni, tichete de vacanță acordate gratuit salariaților. Potrivit acestuia, sancţiunile pentru vânzători și operatori ajung la câteva zeci de mii de lei, în timp ce cumpărătorii se vor alege cu o mare păcăleală.

"În ceea ce priveşte faptul că ele sunt vândute pe OLX, sunt prevăzute sancţiuni extrem de drastice, 27.000 lei este amenda maximă, atât pentru cei care comercializează, cât şi pentru hotelieri. Avem controale. Iar cei care cumpără sunt păcăliţi. În momentul în care l-ai cumpărat şi ajungi la unitatea hotelieră trebuie să te prezinţi şi cu buletinul în original, ceea ce probabil nu o să se întâmple", a explicat Bogdan Trif, pentru Digi 24.

Pe fondul acestui fenomen, ministrul Turismului a anunţat că, de anul viitor, autorităţile ar putea înlocui tichetele de vacanță în valoare de 1.450 de lei.

Foto ilustrație

Back To Top