Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

visaCompania americană Visa a confirmat că se confruntă cu o perturbare a serviciului de plăţi din cauza căreia unele tranzacţii din Europa nu pot fi procesate, după ce mai multe probleme au fost semnalate în diverse țări de pe continent.

 

Presa internațională citată de Agerpres arată că nu se cunosc, deocamdată, cauzele acestor deficiențe. De asemenea, nu se știe exact care este amploarea fenomenului.

"În prezent ne confruntăm cu o perturbare a serviciului de plăţi din cauza căreia unele tranzacţii din Europa nu pot fi procesate. Investigăm cauzele şi lucrăm la rezolvarea situaţiei cât mai curând posibil. Vă vom ţine la curent cu evoluţia cazului", se arată într-un comunicat al companiei de tehnologie de plăţi.

Rivala Visa - Mastercard - a anunţat că în reţeaua sa nu înregistrează probleme.

Visa inc. este o companie internaţională de tehnologii de plată care operează una dintre cele mai avansate reţele de procesare a plăţilor din lume. VisaNet poate procesa peste 65.000 de tranzacţii pe secundă, asigurând protecţie împotriva fraudei pentru consumatori şi plăţi sigure pentru comercianţi.

Tranzacțiile afectate până acum au fost plățile prin POS, în magazine și benzinării. La extragerile de numerar de la ATM-uri nu au fost semnalate încă probleme.

Update: Problemele care au afectat tranzacțiile în mai multe țări din Europa, inclusiv în România, au fost remediate, au anunțat, sâmbătă dimineață, reprezentanții companiei.

Back To Top