Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

digiDigi a reacționat după atacurile lansate de Darius Vâlcov, luni, într-o postare pe Facebook, în care acuză nereguli la data listării companiei.

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a adresat, luni, ASF, întrebări legate de acțiunile Digi:

"Acum doua saptamani am atras atentia asupra neregulilor de la data listarii Digi. Ieri am revenit si am intrebat ASF-ul daca este adevarat ca valoarea contabila a actiunilor digi este de 1 leu si 8 bani. Inca astept raspunsul la aceasta intrebare!

Dupa cum se vede, la data listarii, actiunile digi erau cotate la 40 lei. Astazi ele sunt la 28 lei (cu 30% mai putin) si continua sa scada.

Pentru corecta informare a romanilor continui sa intreb ASF :

1) Este adevarat ca peste 3 milioane romani au actiuni la digi, prin intermediul fondurilor de pensii (pilonul II)?

2) Este adevarat ca o mare parte a banilor incasati pe actiunile digi s-au dus in contul unei firme offshore din Cipru?

3) Este adevarat ca datoriile digi depasesc 1,3 miliarde euro, cu mult peste valoarea activelor?

4) Aveau voie fondurile de pensii sa achizitioneze actiuni la o companie urmarita penal?"

"Având în vedere principiul liberei circulații a capitalului la nivel european, orice emitent dintr-un stat membru al Uniunii Europene (UE) se poate lista în alt stat membru UE, prin procedura de pașaportare (passporting). În astfel de situații, prospectul de emisiune trebuie aprobat de către autoritatea de supraveghere din statul de origine.

În cazul listării la Bursa de Valori București a companiei Digi Communications N.V., prospectul de emisiune a fost aprobat de autoritatea din Olanda, Autoritatea de Supraveghere Financiară fiind doar notificată cu privire la acest demers. Prospectul, făcut public în vederea listării, pune la dispoziția investitorilor toate informațiile relevante despre situația companiei și menționează inclusiv riscurile asociate, precum: riscuri referitoare la activitatea și industria în cadrul căreia societatea își desfășoară activitatea, riscuri legate de aspecte legale, de reglementare și de litigii, riscuri legate de investițiile în țările în care societatea își desfășoară activitatea, riscuri legate de poziția financiară și riscuri legate de ofertă și de acțiuni. 

Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat o investigație a tuturor aspectelor rezultate în urma informațiilor apărute în spațiul public. Asigurarea stabilității piețelor financiare non-bancare, precum și verificarea respectării prevederilor legale incidente acestor piețe, reprezintă obiective fundamentale ale ASF.

În situația în care, în urma analizelor efectuate, Autoritatea constată nerespectări ale legislației care guvernează activitatea entităților supravegheate, adoptă măsurile care se impun conform legii sau sesizează, după caz, organele abilitate", au transmis, o zi mai târziu, printr-un comunicat de presă, reprezentanții ASF.

Într-un comunicat de presă al Digi (RCS & RDS), citat de g4media.ro, compania acuză că ”politicianul aruncă o serie de afirmații care induc în eroare și care trădează fie o totală necunoaștere a domeniului pieței de capital, fie o strategie de manipulare a informațiilor pentru a crea confuzie și neîncredere într-un sector investițional”. ”Respingem afirmațiile denigratoare exprimate în mod repetat de acest politician român și constatăm că am devenit ținta unei adevărate campanii de defăimare. Nu facem politică și nu vrem să fim implicați în jocuri politice. Însă, ne simțim datori față de abonații, investitorii, partenerii și angajații noștri să corectăm informațiile eronate pe care cineva le aruncă împotriva noastră în spațiul public”, mai arată Digi în comunicatul citat.

Back To Top