Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

monitorul preturilorAplicația "Monitorul prețurilor", lansată acum doi ani, ca proiect-pilot, pentru București și Ilfov, va suferi modificări substanțiale, a anunțat Consiliul Concurenței. Gama de alimente inclusă va fi extinsă, iar în aplicație vor putea fi comparate și prețurile la carburanți. De asemenea, aplicația va fi lansată la nivel național.

Caietul de sarcini a fost finalizat, iar licitația va fi lansată săptămâna viitoare, contractul pentru dezvoltarea aplicației fiind estimat la 1,7 milioane de lei. Președintele Consiliul Concurenţei, Bogdan Chirițoiu, a anunșat că aceasta va forma extinsă a Monitorului preţurilor pentru alimente, instrument lansat de autoritatea de concurenţă la sfârşitul anului 2016, cât şi un comparator al preţurilor pentru carburanţii auto.

Practic, în comparatorul de prețuri extins la nivel național se vor regăsi toate produsele alimentare, mai puţin băuturile alcoolice spirtoase, comercializate de marile reţele de magazine prezente în România.

Potrivit Consiliului, Monitorul preţurilor urmăreşte să ofere consumatorului informaţiile de care are nevoie pentru achiziţiile sale săptămânale de produse alimentare, ajutându-l să facă o alegere motivată între ofertele mai multor magazine, dar şi să amplifice presiunea concurenţială asupra magazinelor.

În ceea ce priveşte Monitorul preţurilor pentru carburanţi, acesta va reprezenta un instrument prin intermediul căruia se va stimula concurenţa, atât prin preţ, cât şi prin serviciile oferite, între companiile implicate în comercializarea cu amănuntul a carburanţilor auto. Platforma online va afişa preţurile pentru toate tipurile de carburanţi (benzină şi motorină) practicate în reţelele OMV, Petrom, Rompetrol, Mol, Lukoil, Socar şi Gazprom din întreaga ţară.

"Dezvoltarea acestui sistem de monitorizare a preţurilor va conduce la transparentizarea pieţei pentru consumatori, permiţându-le acestora să se informeze cu privire la preţurile practicate de către principalii distribuitori cu amănuntul a produselor alimentare, respectiv de principalele reţele de distribuţie a carburanţilor auto, astfel încât să poată alege produsele cu cel mai bun raport preţ-calitate", a arătat Chiriţoiu, potrivit Agerpres.

Back To Top