Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Black Friday 2018 va avea loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, însă unele magazine au dat startul unor promoții de Black Friday mai devreme, notează digi24.ro

Black Friday 2018 la eMAG, cel mai mare retailer online din România, ar putea începe promoțiile mai devreme, pe 16 noiembrie. Cel mai probabil, reducerile vor continua însă și în restul lunii noiembrie.

Printre produsele care din oferta de Black Friday la eMAG se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobila, jucării și anvelope pentru mașină.

Cel mai mare record de cumpărături de Black Friday
Anul trecut, de Black Friday, clienții au lăsat în jur de 200 de milioane de euro în conturile magazinelor online, cu două treimi mai mult decât în 2016. În secunda de aur, pe eMAG s-au vândut 150 de produse. Cel mai scump produs vândut de Black Friday la eMAG a fost un Rover Range Sport 3.0, care a costat 85.000 de euro.

Cei mai mulți români au preferat promoțiile la electrocasnice, televizoare, telefoane, jucării sau produse de îngrijire personală. De asemenea, s-au vândut foarte bine și lingourile de aur puse la bătaie de eMAG de Black Friday. În total, au fost achiziționate 2,8 kilograme de aur.
Sursa: digi24.ro

Back To Top