Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Rompetrol Rafinare a anunțat că oprește, până pe data de 15 noiembrie activitatea rafinăriei Petromidia şi a diviziei de petrochimie, pentru desfăşurarea reviziei programate, în timp ce rafinăria Vega îşi va reduce activităţile de producţie.

 

Lucrările de revizie a celor 3 unităţi de producţie (rafinăriile Petromidia şi Vega, divizia de petrochimie) se vor ridica la circa 21,5 milioane dolari la care s-ar putea adăuga circa 4,5 milioane dolari pentru alte operaţiuni suplimentare, a anunțat economica.net.

La Vega, în următoarea perioadă se vor implementa cinci proiecte de investiții și se vor face lucrări pentru verificarea și reavizarea a 283 de conducte şi echipamente sub presiune. În plus, tot la Vega vor fi înlocuite două coloane de 23 şi 26 de metri din instalaţia Rectificare, cu unele noi, fost proiectate de Ludan Engineering şi realizate de UZUC Ploieşti.

"Această revizie tehnică programată este importantă pentru menţinerea rafinăriilor şi a diviziei de petrochimie la capacităţile optime de producţie, dar şi pentru crearea cadrului necesar viitoarelor investiţii. În plus, aceasta va permite funcţionarea continuă a instalaţiilor de producţie din cadrul rafinăriei Petromidia până în 2020, când este programată revizia generală de 4 ani", a declarat Yedil Utekov, directorul general al Rompetrol Rafinare, citat de economica.net.

Foto: Agerpres

Back To Top