Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

euroDin ce în ce mai mulţi administratori de firme ajung să dea declaraţii pentru că fac evaziune fiscală. Valoarea „ţepelor” trase statului de către cei care uită să-şi plătească taxele şi impozitele variază, în funcţie de afacere, de la câteva zeci de mii la câteva milioane de lei.

Săptămâna aceasta doi prahoveni au fost reţinuţi sub acuzaţia de evaziune fiscală. Cei doi făceau afaceri cu cereale, mai exact cumpărat grâu din România, Ungaria şi Slovacia şi îl vindeau apoi pe piaţa internă. Tranzacţiile nu au fost însă înregistrate în contabilitatea firmelor prin care s-au efectuat operaţiune de vânzare şi cumpărare. Poliţiştii de la investigarea fraudelor au stabilit că prejudiciul adus bugetului de stat de către cei doi afacerişti este de aproape 3 800 000 de lei noi.

Şi asta nu e tot.

Pentru a putea scoate bani din băncile la care firmele pe care le administrau aveau conturi deschise, cei doi administratori au falsificat borderouri, în baza cărora au retras aproximativ 10 500 000 de euro. Învinuiţii au fost reţinuţi, iar asupra bunurilor mobile şi imobile pe care aceştia le deţin a fost instituit sechestru.

Tot pentru evaziune fiscală este urmărit penal şi un bărbat de 56 de ani din Păuleşti, administrator al unei firme care a reţinut, dar nu a virat către bugetul de stat impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă. Valoarea prejudiciului în acest caz depăşeşte 80 000 de lei, au stabilit poliţiştii.

Back To Top